banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Restaurace - diskuze

31 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Včera v díle Ano, šéfe pořad chlap zdůrazňoval -tu je Tišnov,lidi nemají peníze nemůžeme vařit kvalitně.Večer jsem o tom přemýšlela jak to vůbec je.Většina restaurací s jídlem jsou živé jen z poledního menu.Odpadli závodní jídelny a tak lidi chodí na jídlo tam.Taková vyšší gastronomie se všude asi dělat nedá.Kdo by tam chodil.I my když chodíme s našima někam jako,že na dobrý oběd i do dobré restaurace tak chodíme na polední menu-i když je výborné.Třeba v Beskydech v Rožnově hotel Éroplán.Byli jste někdy vy na jídlo v nějaké špičkové restauraci, kde bylo vaření povýšené na umění?
My byli v Tišnově před měsícem na večeři, ale úplně někde jinde, kde se nám to líbí. Do téhle restaurace bych nešla, i když si říkám, když dostali nálepku tak by to nebylo marný vyzkoušet. Co se týká špičkových restaurací tak nechodíme. Většinou vlezem do takové, která se nám zamlouvá vzhledově a popřípadě i nabídkou. My si tedy polední menu nedáváme, ale koukáme na klasický jídelní lístek. My se chodíme do restaurace nejen najíst, ale i pochutnat na dobrém jídle.
nebyla. my chodíme do (podle mě) lepších restaurací, ale prostě takových těch normálních, dražších..ale ne tak moc. docela zajímavý je, že máme kamarády, co se po třech letech vrátili z new yorku a tady nemají kam jít na jídlo, protože se tu vaří hnusně a trapně..a tak dále. oni se teda snaží a nedávají to moc najevo..no ale mluví i o těch restauracích, který já považuju za lepší a výborný.
Pracovala jsem v takové. Ale osobně jdu radši posedět do dobré restaurace, kde vím, že dobře vaří a kde se nebudu cítit trapně, když se moc nahlas zasměju. Nemám ráda snobárnu.
my máme v UH svoji restaraci, do které chodíme pravidelně na oběd. a taky si berme menu, zaprvní je to hned a za druhý tam skvěle vaří. a za oběd dáme max. za proci 80kč. a není to nějaká lůza. Jako klidně si dám oběd i v nějaké nobl restauraci, ale pak půl hodinu čekáš, na talíři ti donesou kousek a já mám vždy hlad. takže menu je menu.
Heeej, my se s Pepou Tisnovu smejeme, ze je to sockomestoA hotel Kvetnice, kde to tocili, to je tragidni hospoda.A Eroplan, to je kapitola sama pro sebe. To je hrozna snobarna, na to fakt normalni lidi nemaji
v takove,kde predkrm stoji litr,jsem jeste opravdu nebyla. Pro me je uz draha restaurace,kdyz stoji hlavni jidlo pres 200 Kc, to jsme byli jednou, v Hotelu Imperial v Ostrave, mela jsem kachnu se zelim a bramborove knedliky a prislo mi to stejne,jako v jine restauraci,jen mensi porce a vic \"esteticky\" placnuta na talir
Ano, celkem casto. Vetsinou je to v ramci firemni vecere, at uz tady v CR nebo i v zahranici. Nicmene myslim, ze vetsina Cechu porad jeste preferuje kvantitu nad kvalitou a tak se temto restauracim tady v CR moc nedari...tedy pokud nemluvime o Praze nebo Brne.
nikdy. Třebas se podaří v příštím životě. V tomto životě se bez toho i obejdu.
Já bych moc chtěla, ale u nás v okolí nic takového není a nebo o tom nevím. Vždycky si říkám, že se hecneme, zajedeme do Prahy na výlet a večer do pořádné restaurace. Ale pak si zas říkám, že se dá dobře najíst i za dvě stovky, tak jestli to není škoda. Ale snad jednou...
Ano a bolo to fantastické.Cena pre jedneho 1000 eur
Mám ráda podniky,kde bez rezervace neseženeš stůl!!Mám ráda ten zážitek kompletní-večerní líčení,hezký oblečení,dokonalé prostředí,profesionální obsluha,neskutečné jídlo na pohled i chuťA mám ráda specializované restaurace,v Brně je jich několik,kde jsem nebyla nikdy zklamaná.V indické chutná kari jako kari,u Starýho Billa mají royal steak o kterám se ti bude zdát a carpaccio kterýho by si snědla kilou itala dělají mušle na víně stejně dobré jako v Italii,a sushi bar Koishi kam nejdeš jen na jídlo,to je zážitek od začátku do konce
@Andělka V Brne je nekoli indickych restauraci, ale opravdu dobra je jen Goa, ty zbyvajici 2 nestoji za nic. Predrazene a kvalita spatna. Jinak s Koishi s tebou absolutne souhlasim, je to jedna z mala restauraci v Brne, ktera je opravdu na urovni, jidlo je chutne a z cerstvych surovin a sushi je vzdy spickove.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40