Celkem 11 příspěvků
- Vlákna
- Času
- Líbí se mi
K té drobence - u nás se odjakživa dělala z hladké mouky (babička, mamka), jen já, zřejmě z lenosti, občas dám polohrubou, když už ji stejně dávám i do těsta.
Ale je fakt, že někdo používá hladkou, někdo hrubou, já (a doufám, že nejsem sama) většinou polohrubou.
Myslím, že čím "hladší" mouka, tím by měla být drobenka jemnější. Jednou jsem viděla v televizi jakýsi recept (už si to přesně nepamatuju), ale utkvělo mi v hlavě, že tam paní radila, že jestli "jinak používáte na drobenku hrubou mouku, tentokrát se vyplatí hladká" - takže lze zřejmě fakt cokoli.
Ostatně nejraději vysypávám vymaštěný plech taky polohrubou (mamka i babička používaly hladkou, tedy mamka ještě používá), ale ta polohrubá se líp rozsype, nelepí se tolik, prostě je to pohodlnější.
Ještě jednou díky a dobrou chuť.



Já dávám na posypku hrubou mouku u vás se dává hladká?



Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
18 %
12 hlasů
0 %
0 hlasů
7 %
5 hlasů
57 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků