banner

Celkem 4 příspěvky

Zobrazit příspěvky podle:
Děkuju za chválu,jsem ráda,že chutnají
už jsou a jsou supr
Dělala jsem včera, ale jelikož se mě nechtěl špinit friťák, šla jsem na ně jinak:
Vyválela jsem klasiku plát asi půl cenťáku, vykrájela kolečka (tím kelímkem, co se kdysi dostával k TANGU, tomu práškovému nápoji), dala na plech s pečícím papírem, nechala kynout asi 20 minut, pak vprostřed udělala ďolík (bez mučení přiznávám, že jsem k tomu použila spodek solničky, prstama to nešlo a nic jiného k tomu vhodného jsem po ruce ten okamžik nenašla). Rozehřála troubu na 180°C dala to takto nasucho péct, po 10 minutách jsem potřela rozpuštěným máslem s cukrem a dopekla dalších 10 minut. Do ďolíků jsem pak dala tvaroh utřený s troškou cukru, na to povidla a byly .
Díky

Vybraná anketa

Kdy strojíte stromeček?

3 %
3 hlasy

0 %
0 hlasů

9 %
8 hlasů

65 %
60 hlasů

0 %
0 hlasů

23 %
21 hlasů

Celkem hlasovalo 92 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40