banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Dělala jsem včera, ale jelikož se mě nechtěl špinit friťák,... - diskuze

4 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Dělala jsem včera, ale jelikož se mě nechtěl špinit friťák, šla jsem na ně jinak:
Vyválela jsem klasiku plát asi půl cenťáku, vykrájela kolečka (tím kelímkem, co se kdysi dostával k TANGU, tomu práškovému nápoji), dala na plech s pečícím papírem, nechala kynout asi 20 minut, pak vprostřed udělala ďolík (bez mučení přiznávám, že jsem k tomu použila spodek solničky, prstama to nešlo a nic jiného k tomu vhodného jsem po ruce ten okamžik nenašla). Rozehřála troubu na 180°C dala to takto nasucho péct, po 10 minutách jsem potřela rozpuštěným máslem s cukrem a dopekla dalších 10 minut. Do ďolíků jsem pak dala tvaroh utřený s troškou cukru, na to povidla a byly .
jo tak takto delam take...jsemlina tosmazit a nebo jen tahat fritak...
óóó,tomu říkám profík,krása,já chci takýýýýýýý
Tak jdu hned do toho dneska potřebuju sladké jak hrom
@Voraba Dej si. Jo a ještě: nic nepokazíš, když ty upečené koblihy tím rozpuštěným máslem potřeš ještě jednou ihned po vytažení z trouby. Ale není to nutné.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40