banner

Celkem 6 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
Dneska k večerři zkusím s tou mrkví tak jsem zvědavá,bude to změna
Taky dělám jsem uchyla na mrkev dávam jí všude.A muj tip-dělám klasické rizoto,ale přidám tam tak 2 hrsti nastrouhané mrkve,skoro stejně jako rýže.Je to taky moc dobré.
Stáni, hledala jsem záměrně tvůj recept a ráda bych se zeptala (ještě jsem nedělala, ale chystám se):
Maso ochutit jako běžně na karbanátky nebo na sekanou? (česnek, sůl, pepř, majoránka, vejce, strouhanka?)
Kolik té mrkve - třeba třetinu objemu masa?
A za "zvířátkovou vychytávku" dík, prima tip
To fakt zni lakave, zkusim!!!
je to moc krásné a děti budou mít radost. Přikládám foto.
Mńam,to zní dobře

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

21 %
4 hlasy

79 %
15 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 19 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40