banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Pravidla správného grilování - diskuze

1 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Ahoj, blíží se víkend a v MFDnes jsem viděla několik pravidel, jak správně grilovat. Např. spalováním tuku na uhlících vznikají rakovinotvorné látky, které se vypařují zpět od opékaných potravit, proto by tuk neměl stékat, ale být zachycen. Co mě zaujalo, tak že je údajně velmi chutný grilovaný ananas, banán, švestky či jablka. Nemáte s tím vlastní zkušenost? Jinak celý článek najdete na: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=139&r=zdravit&c=765646. Krásný víkend přeje Jana
Vydíš to Jani,to jsem nevěděla,hned musím jít koupit takové ty grilovací tácky.My většinou děláme makrely,pstruhy,anebo naložené kuřecí,ale když je stav nouze spokojíme se i s opečeným chlebem.Vždycky nakládám maso doma a nikdy nekupuji maso už naložené a zatavené-nemám k tomu důvěru

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40