banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Používáte kupované příkrmy nebo vaříte? - diskuze

47 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Co Vás k tomu vedlo?
Oboje, vařím i kupuji. Když někam jedeme, tak koupím skleničky. Mám jich pár i doma, když se mi někdy vařit nechce nebo nestíhám, ale většinou doma příkrmy vařím.
Tak nějak na střídačku. Snažím se co nejvíc vařit, ale vždy mám v zásobě nějakou koupenou \"skleničku\". Kupované příkrmy se určitě hodí při výjezdu na hory nebo dovolenou - nemusím mít strach o skladování...
u Adama kupovane az do roku,domaci mi nechtel jist. U Rianky jsem jeste nezacala s prikrmama,ale asi zas budu kupovat,me se s tim nechce babrat
Ze začátku skleničky. Jak se rozjedl, tak jsem vařila. Teď skleničku má tak jednou do týdne, když jsme někde venku přes oběd a nemám hotový svoje.
Od první lžičky vařím doma.Kupovanou nechtěl,musela jsem ji nakonec smíchat s domácí zeleninou,aby se vůbec snědla.Sice mám něco koupeného kdyby bylo někdy narychlo třeba,a nebylo uvařeno a ani v mrazáku,ale zatím jsem mu jí vícekrát nedávala.
Vařím. I přes svoji lenost a nelibost k vaření obecně. Vede mě k tomu to, že mám lepší pocit z toho, že domácí jídlo je čerstvé. Samozřejmě by se dalo mluvit o tom, jestli koupené suroviny jsou kvalitní, ale minimálně brambory a mrkev mám ze zahrádky od babičky a bylo by škoda to nevyužít. A musím říct, že při prvním dítěti jsem to brala jako hrozně náročnou věc (kolik věcí se u toho zašpiní, teď to načasování bylo problematické,...), ale u druhého mi to vůbec nepřijde. Načasování zvládám a opláchnout těch pár kousků nádobí... zásadně nic nesteriluju. Stejně olíže kde co, když se plazí po zemi
@Francouzka Jo a ještě chci dodat, že mi nevadilo vařit tu mrkev s tím, že to třeba jenom zkusíme. Je to jedna mrkev v trošce vody, mám malinký kastrolek, naopak by mi bylo \"líto\" otevřít relativně velkou skleničku za dost peněz a pak ji nevyužít. Navíc jsem se taky musela tu mrkev naučit správně udělat. Ta moje první byla strašná, postrouhaná a podušená, a nedalo se to pořádně jíst. Pak už jsem dělala pyré, ale jednou moc husté (brambory se dost lepí), jindy moc řídké... no ale teď už mám na to všechno oko a tím, že každý den dám 2 až 4 suroviny od oka, to má každý den přeci jen trochu jinou chuť. Obě dcery celkem brzo začaly ty moje experimenty jíst a zdá se, že jim i chutná.
Když jsme s příkrmy začínali,tak jsem vařila.Mrkev,cuketu,pastiňák,dýni...Ale když jsem postupně začala do zeleniny přidávat maso,malá to nechtěla.Já,místo,abych vytrvala a zkoušela dál,jsem se rozhodla vyzkoušet skleničky.A ty malé zachutnaly okamžitě.Taky jsme se jich dlouho nemohli zbavit,malá pak chtěla jenom je
Vařila jsem a varit budu, nedělalo mi to problém nic těžkého v tom nevidím. Skleničky jsme používali jen na cestování.
Vařím a to proto, že z toho pak mám radost a že mě to baví. Kupovala jsem jen na dovolenou. Jinak kupuji ovocné skleničky. Když byla sezona, tak jsem dělala i domácí přesnídávky
většinou vařím,ale když nestíhám nebo jsme na návštěvě,má skleničku..
u první dcery jsem jenom vařila ale u druhé(4 měsíce) mám v plánu to střídat.Tak jsem zvědavá kterým dá přednost

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40