banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

ochutnala jsem hmyz - diskuze

18 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Mám super zážitek. Dneska jsem byla na Prague Exotic festivalu. A ochutnala jsem: červy, kobylky, švába, cvrčky a ještě nějáké hmyzáky. Přímo na podiu to vařil šéfkuchař co se na jídla z hmyzu specializuje. A musím říct, že všechno chutnalo výborně až bych to neřekla. Naprosto nejchutnější byli banánový cvrček (žije na banánu, nebyl s banány) byl báječně křupavý, ale i štavnatý A jako druhý mi nejvíc chutnal kupodivu šváb i když na toho jsem se nesměla moc dívat. Červy nebyly špatné, ale něják extra mě nezaujali. Jako zákusek jsem si dala perník s červy a ten byl fajn. Potom jsem ještě ochutnala: ústřice, mušle, šneka a nějáká jídla z Vietnamu, Konga a Uruqae. Byl to super zážitek. Fotky vložím jen co najdu kabel.http://blog.babyonline.cz/medox/fotogalerie/album/16802
me moc chutnali poustni cervi s velbloudim masem ..beduini to proste umeli uvarit..ja jim akdyz mi to chutna ,ptam se az po tom co jim..a pak zjistuji ze jim brouky,hady a dalsi ruzne lahudky a delikatesy
osobně bych to asi nedala
ty máš odvahu, to bych fakt nedala
zlata ceska kuchyn, ja mam problem jist i ty blafy,co vari v Egypte a pritom se tam jedne a pozivatelne suroviny, z cerviku a podobnym laskominek bych blila, eeee, to mozna az prijde valka a hladomor....
jelikoz mame doma sklipkana a ten se zivy svaby treba,mame i terarium se svabama doma..az prijedes na navstevu,nebud delat zadnou buchtu,ale hodim na panev par svabiku,ocukruju a je to neee delam si srandu,kdybych sla na takovy fesival,je mi jasne,co tam budu ochutnavat..takze bych asi po chvili taky opustila od predsudku a dala si..jde jen o pychiku.hodne lidi co ochutnalo rika,ze je to moc dobre.a navic zdrave...kolik cervu sezereme v tresni atd a to nikomu nevadi..takze za me mas jeden velky palec nahoru a priste jdu s tebou
@Andrea81 přijed do prahy mívá tenhle šéfkuchař akce v restauraci kde z hmyzu vaří meníčka, že nejíš jako jen hmyz na tácku ale máš to s něčím a tak...Já na takovu akci nemám partáka....Kupodivu semnou nikdo nechce jít a já bych tak ráda šla.
Jsi odvážná,já bych to pusy nedala.
Jsi odvážná, já bych to asi jen tak do pusy nedala.
ale fůůůůj :-Dja nevim jestli bych to do pusy dala, ale pokud to nekdo zkusit chce, proc ne... beru ze ti lidi, co to jedi kazdy den (v jine kulture) by se treba osklibali nad necim co jime my tady...
@chezzie Ten chlapík říkal že i v marmeládách nebo vínu je taky ovoce neb to ovoce při zpracování nikdo neprobírá.
Šťavnatý, křupavý, ježiši fůůůjTy seš ďábelMáme slimáků plnou zahradu.... nepřijedeš? Ježek to nestíhá žrát
@zajic Hele šneky jedině od někoho. Já je jednou asi před rokem chtěla vařit. A to se tak dlouho nasoluje a povařuje, že bych na to neměla nervy ale kdyžtak mi je máme na baráčku taky

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40