banner

Vaření - nové reakce

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 47 227 příspěvků

@antara

právě že v polívce,a on to vytahoval z pusy.No rajskou se chystám taky uvařit,akorát jí musím vařit z UM,a sladím to glukopurem.ale je to takové nic moc.A rýži používáš jakou?
@Zuzbr

ne už krájím jen kousky, někdy třeba něco trošku přemixnu když se mi to zdá moc tvrdé,ale jinak ne. A zkusila jsi mu ty nudle dát v polívce? Vašík sní v polívce i to co by normálně nesnědl rýži naštěstí jí bez problémů,ale musím ji hodně rozvařit, už jsem i přemýšlela že bych udělala nějaký rýžový nákyp s ovocem
@antara

ale asi mu to už nemixuješ né? já už taky ne,ale třeba nudle mi tobi nesní ani za boha.on si je vytahuje z pusya ryže se kousat moc taky nechce.Ale díky za napády.
@Zuzbr

Mě kolikrát taky připadá mi že mu vařím pořád to samý, vesměs je to maso s bramborem nebo ryží nebo těstovinama, + nějaká zelenina, ale o víkendu se mu chystám udělat bramborové placičky pečené v troubě a kamárádka mi říkala, že mu můžu udělat někdy jakoby zapečené brambory s masem. Jinak z omáček měl tu rajskou a chystám se na svíčkovou.A na rizoto a zapečené těstoviny
@Gigi

domácí pekárna

jo,myslim ze jo..
@Gastrica

Svíčková

ja jsem delala jednou hovezi a jednou kralici.. bezmasou jsem jeste nedelala... ale nevadila by mi, ja mam na svickove stejne nejradsi tu majdu, to dokazu i vyliznout talir
@chezzie

Svíčková

tak já to vždycky dělám z hovězího, když to dělám fakt poctivě, jinak třeba předevčírem jsem dělala bezmasou
@Gastrica

Svíčková

tak on je rozdil i s jakym ji delas masem... jsem ji mela i s kralicim i se zverinou a po zverine je treba takova tmavsi... ale znama ji dela podobne jaks psala ze dela tvoje tchyne a taky mi prijde takova tezka, hutna..
@chezzie

Svíčková

no já mám třeba ráda, když je tam víc mrkve, než toho bílýho :) A je fakt, že každý si to dělá po svém, mi to od tchýně nechutná tolik, co od mamky (která mě to naučila po jejím), ale přitom si myslím, že ona to dělá snad jediná správně :) Jednou jsem měla svíčkovou v restauraci a vypadala podobně jako tchýnina, akorát byla teda lepší jsem za svůj dosavadní život nejedla, fakt to byl luxus!! :)
@Gastrica

Svíčková

no vidis, to treba nevim... ja to vetsinou davam od oka, ale proste do mamciny i tchyniny svickovy (obe ji delal docela hodne podobnou) to ma proste daleko.. no taky jsem ji zkousela zatim jen 2x

domácí pekárna

Taky to mám vypadlé a neřeším to.Prostě to tam porovnám a suroviny dávam do nádoby co je zascaknutá v pekárně.
@chezzie

Svíčková

já jsem kdesi četla, že dvě čtvrtiny mrkve, čtvrtinu celeru a čtvrtinu petržele :))

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

56 %
40 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 72 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40