banner

Vaření - nové diskuze

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 47 409 příspěvků

nakládané kuřecí nudličky +brambor

tak my mame obrovskej kastrol segedinu a knedlik

Ještě vařím

Tak Rostík snědl talíř guláše a skoro celej krajíc chleba a říká papat,tak jsem se zeptala,jestli chce ještě guláš a on že políku (polívku) už ne...takže jsem vytáhla z mrazáku pangáska hodila ho na pánev a přisypala babykarotku a fazolový luskydoufám,že to lordovi bude stačit

Knedlíky

Na oběd nevařím nic,protože jdu za chvíly pryč,ale na večeři by jsem si dala ovocné knedlíky.Honza to měl včera ve školce a uplně mě nalákal,jak to popisoval.Jeden merunkový,jeden povidlový na tom cukr,máslíčko,tvaroh.....jé ja mám hlad.

Řízak a brkašea samozřejmě okurčička

Dnes zapečený těstoviny.

Gulášek

Taťku máme do zítřejšího večera vyjetýho,tak jsme si uvařili gulášek na dva dny (přidala jsem do něho hlívu)ještě,že jsem odebrala zavčas Rostínkovi,protože mi ujela ruka s chilli a je opravdu ďábelskejMŇAM

Čtvrtek

Já dnes kuřecí stehna se smetanovohořčicovou omáčkou alá Andělka.Jsem na to moc zvědavá.

Kovbojske fazole

Zitra jedeme ke kamaradce a priedeme az v poledne, tak jsem vecer varila na zitra kovbojske fazole. Na oleji osmahnout cibulku, pak dobrou koobasu na kosticky(dostali jsme domaci), na to cervene fazole z konzervy, pak protlak, trochu kecupu, dosolit, dosladit a je to. Jime s chlebem a je to mnamka.

pekárna=pakárna

Já už jsem z té mojí pekárny (ETA) na palici, kromě kupovaných směsí mi zatím úplně každý chleba spadl (ještě před koncem programu se střed propadne) a často je i nedopečený, takže ho pak musím dát ještě do trouby. Dělám 100% dle receptů, kt. byly přiloženy k pekárně... Máte zkušenost? Už normálně uvažuji, že ji prodám. A to jí máme asi 2-3 měsíce.

Dojedli jsme zelňačku od včerejška a pak byla čína. Trošku jsem si vyhrála - vepřové jsem nakrájela na slaboučké tenké pidi-plátky (naloženo do včerejška), stejný tvar měly i bambusové výhonky, na samý konec jsem do pánve přidala porek a červenou papriku (oboje taky na delší tenounké nudličky) a k tomu byly nudle - opět stejný tvar i velikost jako maso a bambus. Dohromady to vypadalo moc hezky.

Gulášek-Vařil miláček už zítřejší obýdek

Dnes jsme dojedli svíčkovou-mimochodem také vařil miláček,na zítra už se vaří v papinˇáku hovězí gulášek.Přílohu vymyslím zítra já

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
27 hlasů

70 %
73 hlasů

5 %
5 hlasů

Celkem hlasovalo 105 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici