banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 592 příspěvků

Pizza

Holky, nemáte některá osvědčený recept na pizzu, která bude chutnat jako z italské restaurace? Nejlépe Margaritu.Ríša pizzu a těstoviny miluje, ale je hodně kritický, tak nemohu selhat :-).Děkuji moc,Jana

houby, hřiby

Holky, jak zpracováváte houby z lesa?Mám je očištěné, nakrájená a chtěla bych si dát do mražáku. Dělala jsem minule podle babičky-povařit, slít, propláchnout a pak dát podusit a vychladlé zamrazit.Mrazíte někdy i nepodušené?A když si teď chci přidat pár těch čerstvých do jídla, stačí jen podusit a pak přidat a nebo to tam hážete rovnou?Díky :-)

odešla mi pekárna,ale je divný že jí zapojím do elektriky a normálně svítí čudlík na zapnutí,ale pokud ho zmáčknu tak nereaguje myslíte že je definitivně pryč?

droždí

4g čerstvého droždí je kolik g sušeného, díkyblbá otázka co?

svíčková z papiňáku

někde na netu jsem u receptů na svíčkovou z papiňáku četla, že to je barbarství... no ale ale měla jsem mrazáku králičí hrudí, tak jsem to šoupla do papiňáku a udělala dneska ráno svíčkovou, nejenže to bylo raz-dva ale teda takhle dobrá se mi ještě nepovedla (když teda dělám klasicky v troubě). Kdo ji taky dělá v papiňáku?

Patizon

holky a ještě jeden dotaz, volal manžel z práce že dostal patizony, co s nima děláte? Znám jen že se obalují, ale my smažené nejíme.Díky

Lis na těsto

Holky máte někdo zkušenost s lisem na těsto takové to tvořítko na sušenky, přemýšlím o tom že si koupím, ale chci vědět jestli to stojí za to..díky

Křečkování

Tak jsem na jaře tvrdila jak zavařování a celkové křečkování není nic pro mě. Nakonec mám zavařené lečo a broskve, usušené 3 sklenice hub, zamrazené jablka na zkoušku, rajčata, houby a po dnešku i hromadu petrželky. Jsem zvědavá jaká budu za rok

listové těsto

chci udělat domácí listové těsto a pak z něho trubičky... poměry mám, ale co pořád nějak nechápu je to skládání a překládání, všude v receptu je to sice popsáno, ale není k tomu to správné vyobrazení tak si nejsem jistá, jestli to chápu dobře.. v jedné kuchařce je to sice krásně a detailně popsané, ale bez obrázků a tak si nejsem jistá jak to má být...nemáte někdo nějaký fotopostup toho skládání? Díky moc.

Jak na steak?

Já to umění snad nikdy nepochopím, většinou to dopadne tak, že mám maso buď nedopečené nebo vysušené. Zkoušela jsem hovězí, vepřovou panenku, krkovičku a nikdy nic moc. Nakládám přes noc a stejně to nepomůže. Máte nějaký zaručený postup???

kuskus s kuřetem, citrónová bábovka

cuketové zelí

Holky, jak se dělá? Jako normální? Díky za vaše rady.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
27 hlasů

69 %
72 hlasů

5 %
5 hlasů

Celkem hlasovalo 104 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici