banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 592 příspěvků

Kuskus

Holky,prosím,děláte některá ?Dnes budu mít premiéru,tak doufám ,že to bude k jídlu Nějaké receptíky,ozkoušené ?Díky

pomoc prosim

ahoj, poradite mi nejakou rychlou buchtu s instantniho drozdi ???celehopokud je to mozne a jeste idealni at s eupoece sice do kostky ale v pekarne , pecu tam i mazance ale jdou mi jen z normalniho drozdi,.,neumi to spravne namerit...dekujijinak stranky kde jsou prima receptyhttp://domacipekarny.dama.cz/recepty.phphttp://recepty.vareni.cz/http://www.mamincinyrecepty.cz/

Instantní droždí

Holky,když použijete instantní droždí a nespotřebujete celý pytlíček,může se použít ještě příště nebo se znehodnocuje,jak je otevřené?Jaké máte zkušenosti?Na webu jsem četla,že už by se používat nemělo.

temer jako cesky chleba

Tak jsem v utery vyrazila ven a pobliz u domu mame takovy venkovni market - je jen kazdy tyden v utery.Maj tam cerstvou zeleninu a ovoce a dalsi veci - vsechno organicke ( bio) ale take o dost drazsi, takze jsem tam nakupovat nesla,ale ze se jen projdu kolem.Do oka mi padli takove krajene chleby co vypadaly jako nase.Pohled ale casto kame.Koukla jsem tedy zblizka a natom ze german farmer bread ( nemecky) tak jsem se zeptala prodavaxky, jestli je to jako evropsky styl chleba a ona,ze jo, a ze ma mnoho zakazniku z "vychodni"Evropy, kteri si ho pchvluji.Koupila jsem dva nebot na dva byla sleva a vazne je to jako cesky chleba.80% jsem dala do mrazaku a ted budu jen kazdy treti den vyndavat.Nevim ani jak a proc ale mela jsem z toho silenou radost.Tak hura - smlsala jsem tri krajice uz po ceste - suche a myslela si,ze je to pokrm bohu

Posypka

Mohl by mi někdo napsat,jak se dělá posypka na buchtu-poměr surovin,jaká mouka.Já většinou dám hodně tuku a pak se to skoro celé rozpustí.děkuji,peču často a těm s posypkou se trochu vyhýbám.

sekaná

Já se chystám udělat v pekárně sekanou.Je tam napasné,že na program pečení,ale on se po 10-ti min vypíná a já ho musím zase pořád pouštět nebo jak? Dělaly jste to už někdo? Nebo jiný program-rychlý? V receptech nic není,moc děkuji za rady.

Ahoj, do rubriky recepty-dom. pekatny jsem (asi nepatřičně) vložila prosbu o recept. Prosím jukněte.

Rýž.nákyp už hotový

Takže jsem dala program džem a jak skončil,tak jsem dolila ještě mléko,přidala meruň.marmeládu a ještě jednou pustila džem,ale už jen na půl hodky.Zdálo se mi,že po okrajích se to připaluje nebo to tak okorává.Nebyla ta rýže úplně měkká,ale to mi nevadilo.Dám ten recept tady-je to úplně jednoduché.1l mléka200g rýže,ale ne parboleidcukr podle chutitrochu másla,skořice

Rýžový nákyp

Zrovna dělám rýž.nákyp v DP,že prý se má dát 2x program džem,dělaly jste ho některá?

koláčky

Holky, poraďte mi prosím nějaký jednoduchy recept na koláčky (chci udělat s puding. náplní). Nejlépe se sušeným droždím, v receptech zde jsem nic moc nenašla...

Časopis o DP

Jak jsem ted ve vychytávkách objevila od tygřímámy,že vyšel časopis o dom.pekárnách,ale já ho vůbec nemůžu najít ani ty prodavačky mi nebyly schopny poradit.Kdy vychází,nevíte někdo a jak se jmenuje?

15.2

Dnes vařím kuřecí polívečku a sýrovouomáčku se šunkou,nivou a těstovinama,rychlovka

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
27 hlasů

69 %
72 hlasů

5 %
5 hlasů

Celkem hlasovalo 104 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici