banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 594 příspěvků

Vinná klobása

tak jsem ji konečně koupila,měli ji v Kaufu,takže ji zkusím na štědrý den upéct,jsem hodně na ní zvědavá.Takže péct na pečícím papíru a zamotat ju?

sýrové fondue

Ráda bych ho připravila na silvestra, ale nikdy jsem ho nedělala. Máte nějaký osvědčený dobrý receptík? Díky moc.

Knedlíky

Ahoj holky, asi se mi posmějete, ale ve svých 35 letech poprvé dělám knedlíky. Na druhý svátek vánoční dělám doma obvykle kachnu a můj drahý si po letech požádal o domácí knedlík ( vždycky jedl kupovaný ). Protože si tedy netroufám na knedlík kompletně z domova, pořídila jsem si na radu kámošky knedlík práškový s tím, že do něj přidám nakrájenou housku. Chci si ho udělat v předstihu a dát do mrazáku, abych ho pak 26. vytáhla. Jenže mám problém. První jsem vařila podle návodu 20 minut a po rozkrojení jsem zjistila, že je uvnitř ještě syrový. Teď jsem udělala druhý, ale vůbec nevím, jestli ho mám nakrájet, nebo ho nechat v celku. Podle návodu jsem ho svrchu propíchala špejlí a teď tady na něj civím. Myslíte, že až vychladne ho mám zabalit do igelitu a šoupnout do mrazáku, nebo ho mám rozkrájet a pak rozkrájený dát do sáčků a zamrazit? Díííky za rady ( a moc se mi nesmějte:-))))

Zdravé a chutné

Holky poraďte-25.jsem pozvala tchánovce na oběd.Oba mají lehce zvýšený cukr a neustále se přežírají něčím tučným a slaným.Tak bych chtěla udělat něco zdravého a přitom dobrého.Rybu asi ne kapra budou mít na vánoce a lososa jsem jim dělala minule.Nějak mě nic nenapadá.

Slíbená štola, sice krapek později ale přece http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/vanoce/=/v/3714.html

vinná klobása

Děláte někdo doma místo řízků nebo kapra vinnou klobásu? Já jsem to v životě nejedla, ale muž to má rád, tak ho chci překvapit na štědrej den a udělat mu ji. Jenže vím jen, že je to dlouhá úzká šňůra, ale nevím, co s tím.. na gril? nebo do vody? osmažit? nebo naložit?

pomoc

udělala sem si včera linecký těsto na košíčky, dala sem ho dneska do košíč. formiček jen trošičku po stranách abych měla krásný košíčky a ony v troubě nabobtnaly a mám z toho skoro mafiny jak to udělat abych měla krásný košíčky????

klobása

je týden do vánoc kupujete už vinnou klobásu? já mám zafiksováno od našich že nesmí být dlouho v mražáku a tak jí kupuju až tak 2 dny před jenže loni sem já málem nesehnala,co vy na to?

rozinky

namáčím je v rumu tak je scedím,ale někde sem četla že to tam do těsta nalijí i stím rumem nedělá to pak neplechu v receptu?

Jablečný ocet

Omylem jsem dnes koupila jablečný ocet místo normálního.Holky,na co ho používáte?Nechce se mi ho vylévat.

Vánočka

Poprvé v životě se chystám na vánočku a vůbec netuším jak ji uplíct. Která dobrá duše mi poradíděkuji

Jádrové rohlíčky

Ahojky všem, prosím nemáte recept na ně? A jaký krém? Jediné, co je mi jasné, že nahoru čokoláda :-)Díky

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
28 hlasů

68 %
73 hlasů

6 %
6 hlasů

Celkem hlasovalo 107 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici