banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Názvy jídel - diskuze

12 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Jak je ted ten pořed Ano Šefe.Tak on se tam rozčiluje,že dávají jídlum blbé názvy.Třeba Katuv meč a podobně.A že se to má jmenovat normálně,at lidi ví co jí.Já se přiznám,že mi se ty divné názvy líbí.Já proti Překvapení hraběnky,atd, nic nemám.A ani nic nemám proti zeleninovým ozdobám na talíří.To on taky šíleně odsuzuje.Já to mám ráda.
sympatizuju s tvým názorem, však většinou pod tím zajímavým názvem mají obsah toho jídla, ne? Mě takové restaurace víc přitahují, protože se aspoň chvíli pobavím při čtení lístku
Když už jsme u té oblohy.Obloha je ta,co si člověk objedná a připlatí si za to,ale ta zelenina,co cpou všude,to je jen taková ozdoba-já přímo nesnáším ty rajčata v ní-mají takovou chuť,že mi to dokáže obátit žaludek...neříkám,že pokaždé,ale většinou ano.A taky nasnáším ty namíchaný saláty atd...takže když někde jím,tak to chci bez ničeho... a nebo už s tou připlacenou oblohou..
taky mi názvy nevadí,ale musí být napsán obsah
já miluju zeleninu, když se ke konkrétnímu jídlu hodí...a co se názvů týče, v tom s tím blbem souhlasím, důležitější je, aby člověk věděl, co jí, a né aby to mělo pěknej název :)
Tak já si myslím,že zeleninová obloha by měla být vždy,pokud teda si někdo neobjedná guláš,a co se týče těch názvů jídel,mě to taky nevadí,když je pod tím napsané z čeho to jídlo je,tak at se to tak jmenuje.
Já s tebou souhlasím taky,mamka třeba uvařila guláš,dala tomu název,,šalamounovy ostrovy,,a jedli jsme jak diví
Mě se ty názvy taky líbí, ale jsem moc ráda, když je v jídeláku napsáno, co to jídlo obsahuje... Mám totiž alergii na vnitřnosti a co já vím, jestli zrovna ´Tajemství hraběnky´ neobsahuje játra... A v některých restauracích, když se člověk zeptá, tak na mě koukaj jak na blba...
Noo,tak trošku s ním souhlasím,zajímavý (až romantický)názvy jídel jsou fajn,pokud víš co jíš (takže by to v tom jídelním lístku mělo být napsaný,nebo by měl mít personál přehled-to bohužel většinou moc nefunguje)a proti zelenině nic nemám,ale klasickou oschlou oblohu (list salátu,kterej nedrží tvar,tři kolečka okurky,měkký rajče a nakvašený zelí...)tak tu si taky raději odpustím,ale vtipně a chutně zakomponovanej míchanej salát,přímo na talíři to beru všema deseti,a co vidím úplně stejně jako on to je ten blbej zvyk cpát do všeho různý dochucovadla a práškový věci...to si potom můžeš dát 17 jídel a 15 jich chutná stejně.Zlatá sůl,pepř,paprika,kmín
Mně se zajímavý názvy líbí, ale mělo by tam být napsaný co to opsahuje, případně se zeptám.Ale proti zelenině a ve velkém množství nic nemám
Vidíš a to já zas naopak souhlasím s ním
Zastávám stejný názor jako ty.Super názvy a k tomu ještě kopec zeleniny-to je moje.
@tygřímáma ano

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40