banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

lilek

6 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
co všechno děláte z lilku, nejlépe aby v tom nebylo vajíčko......Dělám akorát zapečený s bramborem, sýrem, někdy přidám i maso a chtělo by to nějakou inovaci. Zítra se na něj chystám
Lasagne s lilkem, rajcaty a syrem, lilek plneny zeleninovou smesi, satecky z liskoveho testo plnene lilkovou smesi, lilkovy dip na chleba...atd...u nas je lilek hodne oblibeny
většinou griluji jako ratatouile, nebo plátky s mletým masem zapéct jako musaku
já dělám zapečený lilky, co mi tady poradila kdysi jedna bolka. Je to vydlabaný lilek naplněný vším možným, co doma najdeš, mletý maso, zelenina, šunka, cokoliv prostě. Zapeču to v troubě se sýrem a jíme to jen tak bez přílohy. Jinak si ho dělám smaženej jak cuketu v trojobalu nebo používám do směsí alá ratatouille (nevím, jak se to píše správně)
Musaku, nakrájený přidávám do směsí na těstoviny, na kolečka zapékám se sýrem, půlky vydlabu a plním rýžovou směsí (rýže, dužina lilku, olivy, sekané rajčata....) a zapékám se sýrem, nebo přidávám do pečené zeleniny (brambory, cibule, mrkev, žampiony, zelená paprika, pastiňák, lilek... vše promíchat s olivovým olejem a kořením).
Tak jsem se těšila na tipy a ona to vypadá že nicJá ho dávám na kolečka i do těstovin, zapékám orestovaný do brambor, plním mletým masem a zapeču pod sýr. Toť vše.
Ogriluju s rajcatem a cuketou a paprikou a zamicham do kuskusu.

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40