banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Kozí,ovčí a jíné mléka - diskuze

11 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Hraju na FB farmu a dělám si tam z kozího mlíka máslo.Proto mě napadlo jestli to vůbec jde,dělat z jiného než kravského mléka máslo,nevíte?
jasně že jde
Jasně že jde a je výborný a kozu necítíš.Vedle naší chlaupy jsou kozi a dělají i sýry něco jako lučina, celé léto jsme se tím cpali...vynikající záležitost.Já mám celkově kozí sýry ráda a ani mi ta \"vůně\" nevadí.
@Zavadilka ty jo, a už se to blíží. My tu máme taky blízko a tak od konce dubna mívají sýry ovčí i kozí. Ten majitel byl i na nějakém školení v Itálii, tak dělá ricottu z ovčího mlíka, jůůů, to je dobré.
@zajic mňam
@Zavadilka Sýry znám,mě zajímalo jestli jde z jiného než kravského mléka udělat máslo.
já jím max sýr a to teda málokterý..
Jde. Osobně bych asi neměla odvahu ochutnat
@tygřímáma Musí to být příšerné.
@Honafa Ale třeba pravá mozzarella se dělá z bůvolího mléka a myslím, že by mohla být fantastická. Vždyť bůvol je jako kráva
@tygřímáma Aničko je vynikající, Petr ji vozí z Itálie a je to mňamka. Vůbec se to nedá srovnat s tou co tu prodávají.
ty jo nevím, ale proč by nešlo, mlíko jako mlíko, né? Spíš si myslím, že není moc chutné, jinak by se určitě vyrábělo.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

16 %
5 hlasů

77 %
24 hlasů

6 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 31 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40