banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

kapr - diskuze

6 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
když si zítra ráno naporcuji čerstvého kapra vydrží mi v lednici v pohodě do soboty? nebo radši zamrazit a v sobotu rozmrazit? co radíte? já ho vždy kupovala dřív (tak měsíc dopředu) a tak jsem zamrazovala a nebo jen den předem
Já bych ho prohnala mrazem. Mě tak kapr chutná víc, úplně čerstvý je podle mě cítit.
my jeden den porcujem, naložíme do mléka - je pak jemnější a nemá rybí nebo bahnitou pachuť, druhý den nasolím a smažíme dva dny by vydržet v chladnu měl v pohodě
@jezurka díky, taky jsem dnes slyšela o namáčení do mléka, tak to zkusím, kapra jsem dnes nedostala takže bude až zítra
@HankaŽ manžel je vyučený kuchař, přišel s tím on a kapr je fakt chutnější jenom ho pak před obalováním osuš utěrkou (já to suším normálně papírovou)
Já tedy kapra nekupuji. Máme ho vždy od našich. A co teď vím, tak ho včera taťka koupil a mamina hned naporcovala. Dnes ho nasolí a zabalí do nějakého hadru a strčí do chladu (lednička, u našich i půda) a tam zůstane až do soboty. Takhle to mamina dělá každý rok.Takže já bych se toho nebála.
myslim si ze je brzo.ja ho v patek nakladam aby nesmrdel.ale takto dlouho bych asi mela strach ze se zkazi

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40