banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Jablečný mošt - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
zavařovali jste někdy? Nebo co s ním? Sešlo se mi tady přes pět litrů...
Lepší vypít čerstvý, jinak jsme ho sterilovali. Teď se chystáme z jablek udělat mošt v místní moštárně, tam to rovnou i sterilizují do speciálních bagů
Zavařovali jsme dříve spoustu litrů do normálních zavařovaček pod víčko. Měli jsme z vlastních jablek a hrušek, takže jsme věděli, že tam nebylo nic hnilého. Čerstvý je ale lepší a zdravější.
Zamrazit, kámarád to mrazil a pak vytahoval na vánoce.
@Ady.S Dík za tip. Zkusím. Mnohem jednodušší varianta :-)
Bacha at to nezkysne.Moje babička nám dávala a vždycky to pak zkyslo.Musíte to hold vypít.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
4 hlasy

75 %
18 hlasů

8 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 24 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40