banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

hovězí - diskuze

8 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
holky, potřebuju poradit..mám v mrazáku hovězí, je to takovej lepší kousek a nevím, co s tím.Pořád mě napadá jen kombinace svíčková, rajská...potřebuju něco se zeleninkou, aby to mohl jíst i náš 1,5synátor:-))co třeba řízky naruby, to je pak krásně měkkoučký masíčko, ale zas to okolo zdravé kuchyně nešlo ani oklikou, tak já už nevím...
Ja dělám na kečupu.Roštěnku nakrajím na nudličky,opeču na oleji,osolím,opepřím a zaliju rakským protlakem a kečupem a dovařím.Je to mnamka.Říkam tomu ohnivé maso,ale není to ostré jen je to červené.Jíme s těstovinama.Někdy k tomu dám i olivy.
jo a detemdelavamzmekkeho hoveziho steaklv alobalu...lehce naklepu,obyllinkuji,lehce osolim,stahnu do alobalu a damdotrouby na 220...za chvili maji stavnaty ,propeceny steak...
A proč ne rajskou? A svíčkovou?
@iridales když to míváme z hovězího pořád:-((tak jsem chtěla nějakou změnu
@KačkaJ A tak to joo:o) Tak to asi jak píše Liberte:o)
a nebo ja delam svickovou stroganoff,jen nedammoc houby,lehce ovonim mletymi hribky...a nasi se muzou utlouct
A co zdravou svíčkovou.Místo smetany jogurt nebo mlíko?
Tak udělej nějaký závitky na přírodno, něco jako španěláka.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40