banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Drahé suroviny - diskuze

8 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Moje švagrová moc nevaří a nedostatek kuchařského umu vynahrazuje drahýma sarovinama.Ja mám taky raději prešuto než šunku.Ale tvrdý sýr použiju na špagety normální eidam než pravý dejme tomu Čedar za 500kč za kilo.Oni tak vaří vždy.Mají plnou kuchyn všelijakých bioproduktu,specialních koření,rajskou vaří z rajčat sušených na slunci atd.Taky ráda experimentuji,ale hledám spíše neobvyklé postupy,nebo kombinace chutí.A ještě k sýrum.TEd otevřeli v ostravě sýrarnu a mají tam ty drahé,předrahé sýry.Originály-parmazán,gouda a jiné.Švagrová jich měla nakoupeno hodně a uděla z nich takovou syrovou mísu.A musím říct,že čím drahší sýr,tím větší hnus.Vubec mi nechutnali.Škoda.Celkem mě to zaujalo,že bych si tam taky kupovala.Brácha se tváří jako labužník a bylo na něm vidět,že mu to moc nechutná.On je strašný snob.Bere věci jen podle ceny.Čím drahší tím lepší.Né vždy je to pravidlo.
Myslím ale že na sýrech se to pozná určitě(cena je důležitá)jinak mě třeba rajská nejvíc chutná z protlaku a rajčata do ní nedávám vůbec.Pršut mi nejede ale třeba kafe piju jen Nescafé a taky milujeme černý Lipton čaj.Jinak taky jako ty používám klidně české náhražky a na špagetách mi jiný sýr než eidam nechutná
jé, to nemám ráda lidi co kupujou věci jen proto že jsou drahý. Chtěla bych bráchu vidět jak cpe ten hnusný sýr
@sarkaj Jeden byl takový hodně kmínový a to se teda šklebil.
Taky jsem už zjistila že né vše co je drahé je i dobré.Už si radši koupím osvědšenou kvalitu zvlášť u sýrů.
Většinou to tak je že člověk by chtěl \"něco\" ochutnat..No jenže pak ve finále to nestojí za nic..Zlatá střední cesta..
Taky mi tyhle druhy syrů vůbec nechutnají, přijdou mi buď bez chuti a nebo hořký,nejraději mám nivu, eidam, a na zeleninový salát miluju balkán, za pár korun, a je to mňamka.
Já asi volím tu střední cestu. Taky jsem ale zjistila, že vysoká cena za jídlo neznamená si pochutnat.
@ Souhlasím.Drahá surovina není zárukou luxusního pochutnání.Nedávno jsem jedla pravý eidam a nic moc..Já myslím,že jsme holky šikulky a umíme vykouzlit i levnějších věcí super baštu.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40