banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Domácí přesnídávky - diskuze

7 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Holky, zavařujete někdo doma ovocné přesnídávky? Já bych to chtěla zkusit, ale moc nevím jak. Mám to ovoce povařit, rozmixovat, pak dát do sklínek a dát to zavařovat do hrnce jak se dělají třeba okurky? Nebo to horké nalít do sklínek, otočit víčkem dolů a nechat chladnout jako marmeládu? A můžu to dát i do skleniček od příkrmů nebo mi na tom nechytnou víčka. Díky za rady.
Ja dělám úžasné.Ovoce i se slupkami ,peckama hodím do hrnce s minimem vody a chviličku rozvařím.Pak přecedím přes cedník popřípadě osladím.Je to výborné a hned hotové.Pak to mrazim.Ale většinou to hned sníme. Úžasné je to hruškové nebo švestkové.Pro větší děti je dobré to potom uvařit jak pudink jen místo mléka použít to pyré.
já si dělám docela často, ovoce máme dost, tak se to potřebuje spotřebovat...povařím v parním hrnci, rozmixnu, pokud je potřeba, naliju do skleniček(těch který mají to klasický víčko) a dám do předehřáté trouby (na 150) ma půl hodiny. mám je tu i půl roku a dobrý
Jo a ještě co mi do vychladnutí nechytne, tak dám do sáčků na mlíko a zamrazím
Ahojky,já jsem dělala hruškový a jablečný přesnídávky - jde to jen do skleniček od přesnídávek Hello, co má ještě ty starý víčka, do těch nových to nechytá. Já si ty Hello kupovala v těhotenství ke sváče, abych pak měla skleničky, páč jsou zase s přidaným cukrem a nehodí se pro prcky.Potom to jde taky do skleniček od jogurtů a ještě používám takové široké od paštik.Jinak já vařím v parním hrnci, pak mixnu, když je to moc řídké tak ještě hodím do hrnce a přidám puding (někdo přidává piškoty nebo krupici), naplním do skleniček a zavařím. Nedoslazuju, přijde mi to dost sladký i na mě jen z toho ovoce.Pak si ještě dělám dopředu příkrmy - uvařím tak 3 dávky a to jen naliju horké do skleniček, otočím a nechám vychladnout - ještě se mi nestalo, že by se to nezatáhlo, ale tohle zase do týdne spotřebuju, déle bych to neskladovala
@majandra Ahoj, děkuju za rady. To si budu muset prvně sehnat skleničky, mám jen od hami a sunarky. Ještě mám otázku, jestli ten puding jako normálně tam nasypeš ten prášek nebo už uvařený? Příkrmy si chystám dopředu na mražák a ráno jen vytáhnu a v poledne ohřeju. Ale ty přesnídávky bych chtěla ve skleničkách, když pořád lítáme po venku, ať nemusím řešit skladování.
@Martina85 Ještě jsem dnes koukala do letáku Globusu a mají ty Hello přesnídávky v akci za 9 korun
@Martina85 Přisypu tam jen trochu prášku a malinko provařím, uvidíš, jak to hned začne houstoutNo já i ty zavařené skleničky mám pro jistotu v lednici, ale na ven bych se je určitě nebála vytáhnout, hlavní je si opravdu zkontrolovat, jestli nejsou odfouklá ta víčka - proto jsou lepší ty skleničky od Hello, mají tam ten \"klapací\" prostředek co se zatáhne, což u těch jogurtů a paštik neníTak hodně zdaru

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40