banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Domácí pekárna - diskuze

4 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Ahojky,dnes se chystám na své první langoše z domácí pekárny. Našla jsem si recept na dámě.cz. Nemají u něj, ale bohužel přesnej postup. Chtěla jsem se zeptat zda některá víte kdy mám dát sodu? Nakonec do mouky s droždím? Nebo do mléka jako sůl? Díky za rady!!
To nechápu na co sodu když už je tam droždí.Nebo myslíš sodu,jako vodu s bublinkama-sodovku?Jinak se to dáva-tekutina,sul,cukr,na to mouka,koření a droždí.Nikdy se nesmí potkat sul s droždím v jednom patře.
@Honafa Soda je uvedená v receptu.. né ta voda
@agafja Tak to asi k tomu droždí,ale divím se.Bud se dáva droždí nebo soda,nebo prášek do pečiva.Všecko má stejnou funkcí.Já bych jí zamýchala do mouky.
@Honafa Díky!! Snad se povedou!

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici