banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Dnes byla zelňačka a hadí (manža s rajčatovou omáčkou, já s... - diskuze

3 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Dnes byla zelňačka a hadí (manža s rajčatovou omáčkou, já s máslem a s cukrem, Fanda jen samotné s máslem)
A zelnacku delate bilou nebo s paprikou a klobasou?
@janasmile Tentokrát jsem nedala klobásu, ale použila jsem anglickou, měla jsem zrovna takovou hezkou libovou, nakrájela jsem ji na tenké nudličky. Dělám to tak, že cibuli smažím zvlášť (a nešetřím s ní), tentokrát s tou slaninou naráz (se slaninou pak bez oleje), když dávám klobásu, tak nejdřív cibulku na oleji, pak klobásu na tenká kolečka a nakonec do té cibule přisypu sladkou papriku, osmahnu fakt už jen chvilinku, aby nezhořkla, hotové se pak zamíchá do uvařené polívky. Jinak i brambory vařím zvlášť a zamíchám do hotového, do polívky dávám šlehačku a zelí (používám kysané) dost osladím.(Nevím, jaký je vlastně správný recept, ale tohle mám osvědčené a chutná nám to.)
Jééééééé,o zelňačce jsem zrovinka dnes přemýšlela,že by nebyla marná.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

0 %
0 hlasů

100 %
6 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 6 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40