banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

divina - diskuze

6 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Holky,rýchla rada.Dostala som masíčko,krásne a chcela by som ho urobiť s knedlíkom a s kapustou.Chcela by som maso nasoliť,okmínovat,na vrch dát špek a slaninku,podliať vodou a nechat péct.Otázka ju na kolik stupňou?Je to správny postup,aby masíčko bolo hezky krupavé,jemné?Díky.Dnes to budu mať kluci k futbalu
Ja pecu na 10 minut na moc, treba 220, a pak zeslabim na 160, at to ma kurku.
Nemáš pečicí sáček?V tom je maso nejlepší zvlášť takové k zelíčku.
Jak radí Anička, pomaleji a déle. Přidávám koření na zvěřinu nebo jalovec, tymián, nové koření, bobkový list, pepř... a podlévám vývarem a červeným vínem.
Naty,doporučuju cca 160-170°C.Raději pomaleji.Více nakořenit,divočina to snese
@tygřímáma ani,moc díky
@nathalis Za nic.Dcera hajného ráda poradí

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

57 %
42 hlasů

16 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40