banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Co se skopovým? - diskuze

8 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
nikdy jsme to neměli, nejedli a budem mít dospělou ovci na jídlo. Jak to zpracovat a upravit? V mrazáku je místa habaděj díky za tipy
hlavně at tam není žádné to bílé nebo blány. A určitě hodně česneku.
To jsem nikdy nejedla natož vařila.
mívám spíš jehněčí, ale kromě toho, co tu už bylo uvedeno ráda dělám z mletého jehněčího (z takových těch horších částí masa) pastýřský koláč - http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/maso-ryby/=/v/3155
já to peču na česneku, buď přidám bylinky jako rozmarýn, tyminám, nebo k tomu přidávám zeleninovou směs na lečo, z mladýho jehněčího se dají dělat i řízky ale je nutno je jíst teplé, straší skopový je ideální do klobás
a klobásy, mňam jak píšou holky, hlavně pořádně očistit a já mám ráda i v kombinaci s kari
Vše napsaly holky - pořádně odblanit, očistit a nešetřit česnekem
důležité je pořádně ho očistit od různých blan, loje a pod. Pak nebude tolik cítit. Starší kus bych asi upekla na česneku, nebo miluju i jakoby svíčkovou ze skopového. Nebo guláš dělám s nokama.
no ja nevim,mamka ho pece na masle s cesnekem,vyborne,pak dela neco jako gulas,ale je to s majorankou,ja delam jen jehneci,protoze je mekke,nesmrdi a neni tak obalene takovou blanou...skopove je dobre porad nejak nakladat a cesnekovat,ono ma obzvlast od ne moc se pohybujicich ovci desnej zapach..proto beru vyskakana jehnata tak do 8 mesicu veku maximalne

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40