banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

chlebík - diskuze

0 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Já peču jak ze směsí tak podle receptů a nevidím v tom rozdíl ani v kynutí ani ve vyklápění. Používám zatím jen sušené droždí (modrobílý obal) a jsem maximálně spokojená. Nechávám ten chleba na chvíli vychladnout asi tak 5 - 10 minut. Jinak( jak ostatní radí) zkus vyndat háky před pečením. Mě se to nechce dělat, tak mám pak větší dírky. Ale nedám na pekárnu dopustit ani když dělám jen kynuté těsto! Je to paráda, bez práce a je úžasné.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40