Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diprophos v těhotenství - diskuze

  • Diprophos v těhotenství
    Dobrý den,

    mám dotaz ohledně aplikace injekce Diprophos v těhotenství. Nyní jsem ve 22 týdnu těhotenství a exém mám vlastně od narození. Před otěhotnění jsem s ním však téměř žádné problémy neměla. Již v 5.týdnu těhotenství se mi začal exém objevovat po celém těle. Bylo to stále horší a horší, nic nezabíralo (zkoušeli jsme různé mastičky, krémy, léčivé oleje do vody...). Před měsícem to již vypadalo, že mě hospitalizují v nemocnici (tak děsné to bylo), nakonec se má doktorka rozhodla aplikovat mi injekčně Diprophos. Ten mi zabral téměř okamžitě a během 2 dnů mi exém zmizel. Celý měsíc jsem měla klid a mohla se konečně věnovat sobě a pomalu rostoucímu bříšku. Nyní se mi exém opět začal pozvolna objevovat, mám ho den ode dne na těle více a více, žádné krémy nepomáhají. Mám strach, že opět nastupuje ta nesnesitelná fáze.

    Domnívala jsem se, že již během těhotenství žádné kortikoidy nebudu muset mít, ale teď nevím. Jaký máte názor na aplikaci této injekce v těhotenství, když ostatní pokusy selhaly. Samozřejmě mám strach, aby to neohrozilo našeho chlapečka, aby mu to neuškodilo.

    Velice Vám děkuji za odpověď
    julicektp   | 14.11.2017 17:24:29
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Kortikoidy, antibiotika v těhotenství, vliv na plod, zvýšená teplota v těhotenství, astma v těhotenství (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×