Rytíř s rodinou

Jak svou rodinu na karneval připravila Zuzka Kafka. 

Ze syna Vilíka udělala rytíře.

Vzala jsem staré prostěradlo a ze stuhy na něj našila kříž. V pase jsem mu kostým přepásala mým páskem. Měl k tomu i helmu, kterou jsem vyrobila z krabice a obalila stíbrným krepovým papírem. Bohužel ji Vilík odmítl. 

Jako správný rytíř jel Vilík na koni. Na sáňky jsem přidělala hlavu koně z  kartonu. Hřívu jsem vyrobila z vlny a lepidlem jsem přilepila uši. Uvnitř sáněk měl kožešinovou deku. 

Inzerce

Tatínek byl jeho štolba.

Dorotka byla za knoflíček

Inzerce

Dorotka je ještě malá a nesla se v Manduce. Protože jí kouká jen hlavička, stačilo udělat velký knoflík z kartonu, který jsem potáhla látkou, vystřihla dírky a těmi protáhla vlnu. 

Rytíř

Inzerce

 

Zpracovala Naďa Barochová.

Inzerce
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Rytíř - diskuze

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×