Barevná housenka z modelíny Jumping Clay - návod

1. Začneme modelováním 4 kuliček pro tělo housenky. Smíchejte žlutou s trošku červené modelíny tak, abyste získali oranžovou. Z ní poté vymodelujte nataženými dlaněmi hladkou kuličku o průměru pětikoruny.

2. Smíchejte bílou s kouskem červené, abyste získali růžovou, z které následně vymodelujte další kuličku.

Inzerce

3. Smíchejte stejné množství zelené a žluté. Výsledkem bude světlý odstín zelené. Opět vymodelujte kuličku. 

Inzerce

4. Do bílé hmoty přidejte kousíček modré tak, abyste získali světle modrou. Z té poté vymodelujte čtvrtou kuličku pro tělo.

Inzerce

5. Nyní vymodelujeme hlavičku, a to tak, že z fialové modelíny vytvoříme o něco větší kuličku než ty čtyři předchozí. Ostatní kuličky mírně sploštěte nataženou dlaní a postupně přitlačením nalepte jednu k druhé. Takto vzniklé tělíčko housenky přitlačte k fialové hlavičce.

Inzerce

6. Z bílé hmoty vytvořte dvě menší kuličky, z kterých prstem uděláte placky. Ty přitlačte na hlavičku. Na ně pak nalepíte dvě černé kuličky jako oči.

7. Do hlavičky zabodněte dvě párátka, na které napíchnete opatrně dvě červené kuličky.

8. Zapíchnutím párátek do tělíčka získá vaše housenka i nožičky.

Tip: Nechte vyschnout volně na vzduchu 24 hodin, aby hmota zcela ztvrdla.

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Barevná housenka z modelíny Jumping Clay - diskuze

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×