Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: NH Hospital, a.s., Nemocnice Hořovice (strana 2) - diskuze

Přidat textové hodnocení
  • Vřelé doporučuji!!!
    Naprostá spokojenost! Porod bezproblémový 12/2008, plné akceptování mých „Porodních přání“, které jsem s sebou přinesla (formát A4) – přirozený porod, nemedikamentózní, miminko mi dali na bříško, ihned přiložení k prsu, šero, ticho, ani na minutu jsme s manželem neztratili malého z očí. Úžasná péče MUDr. Ševíta a porodních asistentek. Oddělení šestinedělí – supr sestřičky a doktoři, vše vysvětleno, předvedeno, měli jsme se spolubydlící plno otázek – odpovězeno, všichni byli příjemní, nechtěla jsem přikrmovat než se rozkojím (malý se narodil 2,68 i když v termínu) – nikdo nenutil. Hygiena perfektní, denně uklízeno, koš prázdný, jídlo do pokoje apod. Porod a následná péče – nejhezčí zážitky. Další dítě bych chtěla rodit zase v Hořovicích, ale prý to nemusím u druhého porodu stihnout, budu muset se rozhodnout pro Prahu, kde bydlím. Asi Podolí…   
    natalie.c   | 14.01.2010 12:04:17
    Reagovat | URL příspěvku
  • Císař v Hořovicích
    jsem absolvovala celkem nedávno.pozítří to bude šest neděl.
    Díky primáři Klánovi jsem porod císařským řezem ve spinální anestezi zvládla celkem v pohodě, ale dokonce mi i vylepšil jizvu po předchozím řezu.
    Sestřičky o nás pečovaly až neuvěřitelně.Jen mi vadil omezený prostor na pokoji.Na pokoj pro dvě jsme se stěží vešly.Narození mojí holčičky byl v Hořovicích takový zážitek, že vzdor tomu, že mám za sebou 2 císařské řezy, měla bych " chuť" ještě na jedno dítě.
     
    EvinaH.   | 02.11.2009 20:34:23
    Reagovat | URL příspěvku
  • Těším se na další porod
    V Hořovicích jsem rodila letos, byla jsem zde hospitalizovaná ve 36. týdnu s vysokým tlakem, přidávaly se další komplikace, tak jsem tu zůstala až do porodu. Na monitor jsem chodila každý den, denně kontrolovali i UZ a dopiplali nás až k normálnímu termínu. Nevšimla jsem si, že by si tu někdo na něco stěžoval, byla jsem spokojená s jednáním i s péčí po celou dobu pobytu i porodu. Pokud se vám něco nezdá ptejte se a ptejte, příjemných doktorů je tu dost. Nikdo mě nikdy neodbyl. E. 
    Kaštan   | 06.12.2008 14:29:46 | Reakcí: 5, poslední: 11.03.2009 18:13:04
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Těším se na další porod
      Tak to Vám přeji. Mě to tam přišlo celkem v pohodě, až na tu jednu směnu sestřiček. Jinak se zdál personál v pohodě. To že mě ale odbyli jsem se dozvěděla až teď, po konzultaci s jednou známou. Mě by jinak ani nenapadlo, že mi nějaké monitory a tak dál měli dělat. Jen mi bylo divné že za celé dva týdny nezkontrolovali stav, jestli se to náhodou nehorší. Kdybych měla podruhé rodit v termínu, tak sem ráda zajdu. Ale pokud by měli nastat nějaké problémy tak bych snad utekla i z porodního sálu. Mějte se krásně a ať vám piškotek pěkně roste. 
      Dalila   | 09.12.2008 10:08:31
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Těším se na další porod
        Ahoj, a propustili vás nebo jste chtěla domů sama? Holky co tam ležely s podobnými problémy jako u vás vyšetřovali vaginálně, monitor v tomto zřejmě nic neřeší a názory na šití se liší i v literatuře, tak nevim jestli by to pomohlo. Ony právě obvykle chtěly domů a podepsaly reverz a byly upozorněny, že pokud něco, musí do Phy, protože v Hořovicích budou mít inkubátor až teď od ledna. Vždycky si je tam chtěli doktoři nechat na pozorování až do konce. Tak nevim, co člověk to názor. Já navíc jsem velmi spokojená i s poporodní péčí, protože komlikace se mi držely až do teď a moc mi tu pomáhali, tak snad už do nového roku zdravá, držim palce, ať to máte příště vpohodě.  
        Kaštan   | 13.12.2008 12:09:57
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Těším se na další porod
          Dali mi železo a magnezium. Podložili postel, vyšetřili, udělali ultrazvuk a pak mě nechali jen ležet. Po týdnu mi oznámili že už mi jídlo nebudou nosit, že už se mohu jít najíst do jíd. koutku sama. Ani mě nevyšetřili jestli se to náhodou nehorší. Celkově po dvou týdnech od hospitalizace jsem začala mít bolesti, tak mi udělali vyšetření a monitor a pak mě nechali rychlou převézt do Prahy. Bylo toho dost, co měli udělat a neudělali, natáčet monitory, vyšetření atd. Ale snad se na mě poučili a teď si dávají větší pozor.. 
          Dalila   | 18.12.2008 22:24:14
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Těším se na další porod
            Tak pořád úplně nevím, co tak zásadního měli udělat, aby se mimi nerodilo předčasně, jsem jen biolog, ale podle mě toho nejde moc dělat, než ležet. Každopádně si pořád myslím, že porod zde byl nejlepší volba. A půjdu sem zas, jsem zvědavá na to rekonstruované oddělení 
            Kaštan   | 30.12.2008 11:51:29
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: Těším se na další porod
              To už neřeš. Dělat toho šlo mnoho, medicína už je dost daleko. Oni mi nebyli schnopni pořádně vyléčit infekci ( ta může způsobit předčasný porod ), neudělali mi steh, ten se taky normálně dělá a ve velké většině zabírá. Měli mi natáčet monitory, čímž by zjistili děložní činost a na základě toho mi nasadit kapačky na rozehnání kontrakcí. Už to neřeším, snad se poučili. Nedávno tam ležela známá s tím samým problémem a monitory už jí natáčeli
              Dalila   | 11.03.2009 18:13:04
              Reagovat | URL příspěvku
  • Před 3-mi lety
    Už jsem jedno psala a když jsem otevřela po 3 dnech, bylo to fuč. Tak píšu zas. Byla jsem v Hořo hospitalizovaná ve 29.TT s pootevřeným děložním čípkem. Podložili mi postel, vyšetřili mě a udělali monitor. 3x1tbl.magnezia a železo. Tablety na zavádění na infekci a hotovo.Ptala jsem se na zašití, ale prý to akorát rozdráždí. Po týdnu jsem si stěžovala na zvláštní bolest břicha, jestli mi netvrdne. Pohmatem konstatovali že asi ne a po dalším týdnu se rozjel porod. Teď jsem poprvé uviděla monitor a kapačku. Převezli mě do Prahy. Co jsem se dozvěděla? Zašít mě měli, k tomu měli přidat i pár drobností jako byli: Kapačky na rozehnání kontrakcí, Kapačky na infekci ( tablety nejsou moc účinné), monitor minimálně 1x denně, injekce na dozrání plic mimi. A občas nějaké to vyšetření, aby zjistili jak jejich léčba (ne)zabírá.
    Mimochodem, spoluležící se ptala jedné sestřičky, jestli neví jak jsem dopadla a ta se na ní obořila, že jak jsem mohla porodit, když miminko bylo tak malé. Drahá pani sestřičko: mohla a v Praze jim tak malé nepřipadalo a vše nakonec dobře dopadlo. 
    Dalila   | 20.11.2008 22:54:50
    Reagovat | URL příspěvku
  • Vše super
    V Hořovicích jsem porodila obě své děti a byla jsem naprosto spokojené. Doktoři jsou vstřícní a profesionální a sestry na šestinedělí jsou opravdu milé, nápomocné a plné pochopení. I prostředí je zde velmi příjemné. Chtěla bych všem v Hořovicích poděkovat. Potřetí půjdu určitě opět sem.
    Ditta   | 01.11.2008 21:02:54
    Reagovat | URL příspěvku
  • Naprostá spokojenost
    Ahojky, přidávám se k velmi kladným hodnocením péče v hořovické porodnici. Byla jsem zde měsíc hospitalizovaná až do porodu, nebylo to pro mne jednoduché, ale personál byl vždycky hrozně příjemný a perfektně zvládl i psychyckou stránku těhotné . Musím tímto poděkovat všem sestrám a doktorům z gynekologycko-porodnického oddělení a jmenovitě paní doktorce Pavlů, která skvěle zvládla můj komplikovaný porod. Eva 
    Žabák   | 18.10.2008 12:01:17 | Reakcí: 1, poslední: 18.10.2008 12:09:31
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Naprostá spokojenost
      Pardon za tu hrubku, ale už to nejde smazat   
      Žabák   | 18.10.2008 12:09:31
      Reagovat | URL příspěvku
  • Spokojenost
    Milé maminky,dne 30.8.2008 se nám v hořovické porodnici narodil syn Jiřík.Byli jsme s manželem velmi mile překvapeni milým přijetím na porodní sál,bylo to přesně ve 24:00,a také pěkným prostředím.Poporodní péče byla také na velmi dobré úrovni,byla jsem překvapená 2-lůžkovými pokoji s vlastním sociálním zařízením a laskavou péčí lékařů,zvlášť Mudr.Ševít mi hodně pomohl.Péče sester a ošetřovatelského personálu nebyla špatná,ale myslím,že u mě také velkou roli hrály hormonální změny.Nakonec jen poděkování všem s doporučením právě do této porodnice.
    paola   | 19.09.2008 14:37:42
    Reagovat | URL příspěvku
  • Nechtěla bych rodit nikde jinde než v Hořovicích
    V Hořovické porodnici jsem rodila před 2,5 rokem(syna Jiříka),a musim říct,že k velké mojí spokojenosti se o nás starali velice hezky a profesionálně a to nejen při porodu,ale už od samého začátku těhotenství.Můj ošetřující lékař je přimář Aleš Klán výborná péče před porodem,rodil nás Mudr Ševít a také výborný,musíme poděkovat,ale celému personálu,který byl příjemný a profesionální.Když se rozohdneme Jiříkovi pořídit sourozence asi jako,že jo budu určitě opět rodit v Hořovicích      .
    bramboraobecna   | 05.09.2008 15:57:26
    Reagovat | URL příspěvku
  • Velká spokojenost
    V porodnici v Hořovicích jsem letos v květnu porodila své první dítko-synka. Byl hodně velký,takže porod stál za to:-)Porod vedl pan primář Aleš Klán kterému bych chtěla moc poděkovat stejně jako ostatním lékařům a sestřičkám. Kdybych se měla příště rozhodnout, tak jedině Hořovice... 
    PeťulkaK   | 26.08.2008 09:50:48
    Reagovat | URL příspěvku
  • poděkování
    V porodnici U sluneční brány Hořovice jsem rodila před 2,5 rokem syna Vojtíška a nedám na ni dopustit pokud se maminka chová slušně a né jako hysterka tak je tam zacházení úplně fantastické lékaři i porodní asistentky super a sestřičky u miminek báječné a tak chci touto cestou poděkovat celému personálu gynekologicko-porodnického oddělení za skvělou péči a doufám že se nám brzy povede zplodit synovi sourozence a samozřejmě zamíříme rodit do hořovic.můj ošetřující gynekolog je pan primář Aleš Klán a tomu děkuji obvzlášť že mne provedl celým těhotenstvím a přivedl s mudr ševítem syna na svět.sice neplánovaným císařem ale s úžasným přístupem.děkuji     
    vojpesta   | 17.08.2008 15:10:22
    Reagovat | URL příspěvku
Přidat textové hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce