Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, přísp. org. (strana 3) - diskuze

Přidat textové hodnocení
  • Super
    V roce 2007 se mi narodila dcera a všechno a všichni byli úžasní!!! Teď po dlouhých letech jsem opět těhotná a nikam jinam se nechystám.Navic můj gynekolog je dr Fiala tak není co řešit!!
    Halanaura   | 19.06.2019 23:57:22
    Reagovat | URL příspěvku
  • Spokojenost
    Naše dcera se narodila v karvinské porodnici v červnu 2016. I když porod probíhal v noci, všichni byli moc hodní a ochotní a máme z porodu jenom příjemné vzpomínky. Na oddělení šestinedělí rovněž vládla pohoda a hlavně sestřičky z novorozeneckého si zaslouží obrovskou pochvalu za trpělivost při odpovídání vyděšených dotazů prvorodiček   Nově zrekonstruované prostředí je jenom třešničkou na dortu.
    sue2008   | 05.07.2016 12:04:57
    Reagovat | URL příspěvku
  • nejlepsi
    v r.2006 se mi v Karvinske porodnici narodila dcera Natálka a byla jsem prvorodicka.Personal uzasny od sestricek po primare.Hodne mi pomohli jelikoz jsem nevedela co me ceka a byla jsem hruzou vycerpana,ovsem personal byl sehrany tym a diky nemu jsem to zvladla prekonat ty nejtezsi chvile.Druhou dceru Karolínku jsem rodila v r. 2010 v Ostrave-Porube a holky verte mi katastrofa!!!vsechno spatne!od prijmu,po peci o rodicku a spackali mi porod tak ,ze mam strach z tretiho porodu vice nez jako prvorodicka:-(pichli mi v Ostrave pozde epidural,doktorka to moc neumela a poporodni pece strasna.sestry po nas rvaly ohledne kojeni atd.tohle se v Karvine nestalo!!!maji tady trpelivost a porad na maminky dohlizeji!ted cekam treti holcicku Nellinku a opet zustanu tady v Karvine!!!uz nikdy vice jina nemocnice.pred 14 dny jsem lezela v Karvinske porodnici na udrzeni Nellinky a opet stejny personal jako kdyz jsem tam rodila poprve:-).fakt super!strasne hodniiiiiiii vsichni!takze jen doporucuju holky rodit do Karvine:-)
    natka06   | 23.02.2015 10:29:25
    Reagovat | URL příspěvku
  • superníí!!!
    Ahoj 29.dubna 2011 jsem zde porodila mojí vymodlenou Beatku...i když jsem se podle pomluv jiných mamin bála,tak jsem se bála zbytečně!!!Doktoři,sestry a další jsou tu perfektní a naprostí profíci!!!!A jak jsem zjistila tak funguje přísloví "štěstí přeje připraveným" Spousta nespokojených maminek,které mě odrazovali,nebyly totiž připravené!!!Před porodem vás hlavní sestra ráda provede po porodním sále a vše vysvětlí :-) Mé veliké díky patří Dr.Konečnému za vyvolání porodu :-) a všem přítomným u porodu,a sestrám na šestinedělí a dětském :-) Spokojená maminka Petra s malou Beatkou :-)
    piskotkowa   | 31.01.2012 21:14:27
    Reagovat | URL příspěvku
  • Nešla bych jinam
    V prosinci 2004 jsem zde rodila synka Martínka a byli jsme maximálně spokojeni. Teď v květnu 2011 jsem tu opět rodila, dalšího synka Jeníčka. Martínka jsme rodili na malém sále, bylo to super. Nechala jsem si napustit i vanu, jen místo do ní, jsem se šplhala na porodní stůl.   A i přes maximální vytíženost celého personálu ten den, jsme se dost nasmáli. Teď při Jeníčkovi jsme štěstí na malý sál neměli, ale vůbec nám to nevadilo. I tak musím říct, že vše klapalo jak mělo, a opět jsme pobavili nejen sestřičky.   A protože je Jeníček už třetí dítko, tak to šlo všechno pěkně rychle. Opravdu bych jinam rodit nešla.... ovšem do čtvrtého miminka už nepůjdeme.  
    divoženka   | 08.10.2011 14:19:00
    Reagovat | URL příspěvku
  • Spokojenost
    Dne 4.4.2011 se nám tady v porodnici narodil náš druhý syn Tobiáš císařským řezem.
    Strašně moc děkuji panu primáři Fialovi,který císařský řez opět provedl.Dále bych chtěla poděkovat taky i celému oddělení na 6-ti nedělích za velkou péči,a novorozeneckému oddělení chci poděkovat za to,že mi pomohli rozjet kojení.
    Tentokrát jsem byla o 100% spokojenější než minule.Pokud by někdy přibyl i 3 potomek tak rozhodně zde půjdu rodit zas.
    Zuzbr   | 06.05.2011 18:56:38
    Reagovat | URL příspěvku
  • porod v pohodě
    ahoj, 10.1.2011 jsem rodila v karvinské nemocnici plánovaně císařským řezem. Musím pochválit profesionalitu primáře i ostatních lékařů a sester. Rodila jse už podruhé císařem. První porod byl v Třinci a byla to hrůza. V karviné jsou skvělé sestry na poporodním. Ohledně starání kolem pacientek i kolem miminek a hodně času věnují kojení. Fakt profesionální přístup. Mohu jen a jen doporučit.
    Lupeta   | 25.01.2011 18:09:55
    Reagovat | URL příspěvku
  • I druhý porod zde
    Opět se po nějaké době době přidávám s hodnocením této porodnice, jak jsem psala již ve svém prvním příspěvku, druhé dítě jsem chtěla znovu porodit zde. A neudělala jsem ani tentokrát chybu....chválím skvělý personál, především paní porodní asistentku Kasparkovou, která byla úžasná!!! Nechala celý porod přirozeně plynout, takže mé vzpomínky na ten den zaplňuje jen má dcerka, manžel a naše rodinné štěstí....A tak to má být....Děkuji a znovu doporučuji!
    Mischellinka   | 04.06.2010 11:45:38
    Reagovat | URL příspěvku
Přidat textové hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce