banner

Péče o dítě

Celkem 132 zodpovězených dotazů

Pro tuto akci se musíte přihlásit

Zodpovězené dotazy

Dobrý den paní doktorko měla bych dotaz ikdyz jsem máma 3 děti tak tohle se mi stalo poprvé mám 11mesicniho syna který už chodí a vyleze na gauč postel atd. No a dnes se stalo že vylezl na postel sednul si na kraj a než sem se stačila zvednout zrovna z té postele spadnul na hlavu na zadní stranu zvedla sem ho hned ze země ale nebrecel začal řvát až po chvíli byl jak hadrova panenka po tom pádu.. Ale za chvilku začal brečet a pak se choval už normálně smál se jedl hrál si atd.. Co to prosím mohlo být za reakci po tom pádu? Myslíte že s ním mám zajed raději k lékaři? Nezvracel, neměl nic se zornickami, chvilku si pobrecel a pak už bylo dobře stalo se to poprvé ale takovou reakci po pádu jsem ještě nezažila. Děkuji za odpověď

Dobrý den,

určitě navštivte svého pediatra.

Dobrý den, Omlouvám se za možný hloupý dotaz, ale ráda bych měla jistotu: u své 14 měsíční dcerky jsem si už před časem při večerní hygieně všimla, že má v pochvě, úplně dole, mezi vnitřními pysky, takový malý váček, jakoby kapsičku..nebolí jí to, není to nijak citlivé.A já nevím, zda se jedná o nějaký výrůstek, či je to zcela běžné, součást vnitřní genitálie. Nechci hned plašit a běžet za doktorkou a bohužel kolem sebe nemám kamárádky s takhle malými holčičkami..

Omlouvám se, podle popisu nelze spolehlivě posoudit, kontaktujte svého pediatra.

 

Dobrý den, dcerka má od 6 měsíce zvětšenou prsni žlázu (vyšetření sono). Dnes je jí 10 měsíců stále to má. Nikdy jsem ji nekojila . Chci se zeptat proč se to vlastně udělalo a jestli se to nějak dále řeší. Od paní doktorky jsem dostala odpověď že je to normální a to je vše ale moc se mi to nezdá už je to nějakou dobu a mám docela starost aby to nebylo něco vážnějších. Děkuji za odpověď.

I u nekojených miminek může být zduřelá mléčná žláza a přetrvávat. Pokud je sono negativní, je to v pořádku.
Může to být reakce na hormony z těhotenství. Pokud se obáváte, požádejte o endokrinologické vyšetření.

Dobry den, chtela bych poradit co dceri na oblicejik. Vyzkouseli jsme od hydratacnich kremu, pres detske olejicky az k cbd oleji ale porad ma suchou pokozku ale pouze na obliceji. Na licka jsme pouzivali i zinkovou mast nebo ted posledne Atopicderm od Saloos ale nic nezabira. Dcera ukonceny 5ty mesic, prikrmy ma zeleninu a maso, je na UM.Dekuji moc za radu

Dobrý den,

je to příznak kojenecké seborrhoey, požádejte o kožní vyšetření, přechodně Bepanthen sensiderm.

Rychlá navigace

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Set 5 dětských knížek 0–8 let

Předškolní vzdělávání
Včetně jediné komplexní předškolní přípravy s mnoha praktickými aspekty pro život. Předejte svému dítěti jedinečné kvalitní know-how lékařky-vzdělavatelky s vysokými nároky na všeobecné vzdělání. „Na prvních 6 letech extrémně záleží,“ říká Jana Martincová, matka ADHD dítěte, díky kterému se stala autorkou a vydavatelkou, a své dítě tak posunula ve vývoji.
cena pouze u nás: 1 425 Kč
Set 5 dětských knížek pro chytré hlavičky