Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: čalamáda

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

3 kg zeleniny (cuketa, patison, okurka, paprika, zelené rajče, cibule, kozí rohy nebo feferon,...

nálev na bzenecké okurky - ca. 2l

 

podle návodu jsem uvařila nálev a přecedila. Zeleninu jsem nakrájela na kostičky, zalila nálevem a nechala přejít varem. Nacpala do sklinek a zavařila (zavařuju na sklokeramice - po 15 min. vypnu a nechám 5 min.dojít).

 

je to ostřejší, možná to sem ani nepatří, ale manželovi to chutná :-) tak se to třeba bude někomu hodit.

Vzniklo to vlastně náhodou - na jaře jsem zasela celé balíčky semínek cukety, patisonu a okurek a teď honem co s tím...

autor: janamilan    Poslední změna: 26.08.2014 12:13:18
Předchozí článek Zavařovací hrnec Další článek cuketa po orientálsku
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce