banner

Recept: Perníkové těsto, které se dá hned péct i jíst :-)

Postup

Přísady:
250 g hladké mouky 60 g másla 60 g cukr moučka 2 lžíce medu 30 g čokolády na vření 2 lžíce kakaa 1 vejce 1/2 balíčku prášku do perníku (popř. obyč kypřící prášek a koření do perníku - co kdo rádi)
Postup:
Utřeme společně máslo, cukr a vejce. Pak přidáme med, kakao, strouhanou čokoládu - to zamícháme. Nakonec přidáme mouku smíchanou s prdopečem a vypracujeme již na vále těsto rukama. Můžeme z těsta hned začít péct. Perníčky po vytažení z trouby potírám rozšlehaným vejcem obarveným kakaem. Perníčky jsou měkké - nemusejí se nechat odležet.Z tohoto těsta peču jak "3D objekty" tak i malé kousky

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Perníkové těsto, které se dá hned péct i jíst :-) - diskuze

přesně něco takového jsem hledala, budu mít čas až teď v týdnu, tak jej zkusím. Kolik se udělá z této dávky plechů?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici