banner

Postup

Svařit 1/2 l mléka a nechat zchladnout.Vyšlehat 6 žloutků + 25dkg moučkového cukru + 1 vancukr.Přidat 1 Salko a svařené,zchladlé mléko.Nakonec přidat 200ml rumu.Lze i více-dle chuti.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Vaječný koňak 2.

Následující recept:

BEJLÍS

Domácí vaječňák - diskuze

Mńam

Tak do toho jduBudu tu lahvinku muset ale schovat před Lukynem
Taky jsem ho jednou dělala ze slivovice a bylo to taky dobrý,jen té tam dávám trochu míň než se dává rumu. A pokud jsi těhu tak dej místo rumu jen tu rumovou příchuť (tresť)
Teda super chci ho dělat a nevěděla jsem jak akorát se ho moc nenapiju pořád kojím,ale ostatní si aspoň pochutnají
Vidím,že se všude dává rum.Moje babička dávala vodku a nebylo to ono.Ale myslím si,že v těch kupovaných taky není rum.Nevoní rumově.No jo,ale z čeho by to bylo?

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40