Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pařížské tyčinky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Těsto
14 dkg strouhaných mandlí(dávám směs mandlí, vlašských a lískových ořechů)
3 dkg cukru
3,5dkg hl. mouky
2 žloutky
trochu citrónové šťávy a kůry(obojí může být i s pomeranče)
Poleva:
1 bílek
15 dkg cukru
citronová šťáva
 
Na vále dobře spracujeme ingredience na těsto, já nechávám  pak odležet do druhého dne,a le nemusí být.Polevu vymíchám,ale nemusí být úplně hustá, jen aby nestíkala.S těsta rozválíme tenkou placičku, kterou hned ořežu na čtverec. Potřeme polevou, nakrájíme na tyčinky a hned klademe na plech s pečícím papírem. Pečeme velmi mírně v troubě.Mám horkovzdušnou tak na 190°C cca 4-5 min.


autor: Ady.S    Poslední změna: 06.12.2009 15:56:25
Předchozí článek Salko kokosky Další článek Výborné pracny mojí mamky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce