Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Vánoční punč

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Co potřebujeme?
3/4 l vody, 2 dcl rumu, 0,5 l červeného vína, 3 pomeranče, 1 citron, 20 dkg cukru, 5 hřebíčků, skořice celá
Jak na to?
jemně nastrouháme kůru z pomerančů a citronu do vody, přidáme cukr, hřebíček a skořici, 5-7 minut povaříme, scedíme, přidáme červené víno, šťávu z pomerančů a citronu, necháme zpěnit a přidáme rum
Kolik sneseme?
!jeden hrnek nebo neuvidíte na stromek!
autor: Moňulínek84    Poslední změna: 05.12.2009 15:18:17
Předchozí článek Výborné pracny mojí mamky Další článek Domácí čokoláda
Diskuze
  •      
    rihacka   | 22.11.2014 00:37:33
    Reagovat | URL příspěvku
  •   Poslední věta je bombastická    . Když jsem četla červené víno a rum, říkala jsem si:
    "Proboha, to je pro nepijavce vražedná kombinace!!!"
    A ono asi jo      . Možná vyzkouším. Jak dlouho to vydrží a je jedno jaké to víno nebo musí být nějaké lepší? Dík.
    polova   | 05.12.2009 21:02:06 | Reakcí: 1, poslední: 05.12.2009 21:27:27
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Má to rozkošnou sílu, člověk je pak při těch přípravách na Štědrý večer příjemně omámenej, já letos poprvé skrz mé těhu dám opravdu jen ten jeden hrnek   . Jestli máš na mysli trvanlivost, tak nám nikdy nevydrží dýl jak hoďku, ale kdyby jste měli nazbyt, tak po vychlazení v ledničce určo pár dnů přežije a pak jen znova ohřát. Víno stačí úplně obyč, jakmile se to svařuje, tak ta chuť nijak není znát.
      Moňulínek84   | 05.12.2009 21:27:27
      Reagovat | URL příspěvku
  • děkuji moc - určitě vyzkouším
         
    mimilinko   | 05.12.2009 16:31:04
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce