banner

Postup

Recept není můj, zkusila jsem ho z časopisu Pošli recept. Ale nám moc chutnalo.


 


Suroviny:


300 g vařeného kuskusu


špetka soli a pepře


2 lžičky sójové omáčky


100 g jemně strouhaného eidamu


1 celé vejce


1 lžíce hladké mouky


strouhanka na obalení


 


Postup:


Kuskus uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Poté přidáme všechny ostatní suroviny a vypracujeme tužší hmotu.


Rukou tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na pánvi.


 


Ke karbanátkům jsem udělala mísu zeleninového salátu a jako předkrm byla hustá polévka.


Z této dávky jsem měla 9 karbošů.

Sdílejte stránku

Následující recept:

žravé řezy

Kuskusové karbanátky - diskuze

Výborný!!! Dneska jsem zkusila v takové socka verzi(neměla jsem vejce), ale i tak fakt chutný, rychlý oběd!!!!!
Včera jsem objevila dost velké zásoby kuskusu takže je jasný co z toho bude
jé to by mi určitě chutnalo
Vypadá to moc dobře, já do něčeho podobného ještě škrabkám zeleninu.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40