banner

Postup

pro 6 osob (fakt je toho hodně, stačí ubrat čočky pro menší množství)
Suroviny: 350g čočky, 1 červená kapie, 1 menší cibule, 2 sladkokyselé okurky, 1 jablko, 4 lžíce olivového oleje, šťáva z citrónu, lžička cukru, špetka mletého pepře, sůl, celozrnné pečivo.
Příprava: čočku necháme 2 hodiny odležet ve studené vodě. V téže vodě ji uvaříme doměkka. Do scezené, horké čočky vmícháme olej, šťávu z citrónu nebo ocet, mletý pepř, sůl, cukr, a necháme vychladit.
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, kapii a okurky na nudličky, jablko na malé kostičky a vše vmícháme do čočky. Podáváme vychlazené s celozrnným pečivem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pizza

Trochu jiný čočkový salát - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici