banner

Postup

Národní švédské jídlo.Měla jsem možnost jen jednou ochutnat a z toho jsem si vytvořila svuj recept.
Nejdřív jsem uvařila brambory ve slupce a mrkev.Potom jsem všechnu možnou zeleninu nakrájela na stejné kostičky.Na pánvi jsem osmahla cibulku,přidala všechnu zeleninu,osolila,opepřila a hodně posypala kari kořením.To tam je duležité.Celé jsem to osmahla až to bylo všechno pěkně měkkoučke.Muže se tam přidat i nakrajené maso.Třeba kuřecí.My jsme to měli jen zeleninové.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Buřty v marinádě

Následující recept:

kuře s rýží na sladko

Pitty Panna - diskuze

je to zajímavý ale my bysme tam daly i to maso jsme masožravci
zajímavé
vypadá to krásně
To musela být dobrůtka.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40