banner

Postup

Národní švédské jídlo.Měla jsem možnost jen jednou ochutnat a z toho jsem si vytvořila svuj recept.
Nejdřív jsem uvařila brambory ve slupce a mrkev.Potom jsem všechnu možnou zeleninu nakrájela na stejné kostičky.Na pánvi jsem osmahla cibulku,přidala všechnu zeleninu,osolila,opepřila a hodně posypala kari kořením.To tam je duležité.Celé jsem to osmahla až to bylo všechno pěkně měkkoučke.Muže se tam přidat i nakrajené maso.Třeba kuřecí.My jsme to měli jen zeleninové.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Buřty v marinádě

Následující recept:

kuře s rýží na sladko

Pitty Panna - diskuze

je to zajímavý ale my bysme tam daly i to maso jsme masožravci
zajímavé
vypadá to krásně
To musela být dobrůtka.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici