banner

Postup

Jednou mě inspiroval text v Reflexu k tomuto pokrmu:

Nastrouhala jsem brambory pro celou rodinu, vmíchala sůl, prolisované 3 česnekové stroužky, nasekanou pažitku a bazalku.

Poté rovnoměrně rozmístila na vyšší pánev a na rostlinném oleji osmahla z jedné strany - doba dle výšky bramboráku, příkon tepla jsem snížila na 5ku, aby nebyl připálený.

Po osmažení jedné strany jsem překlopila na talíř, nechala opět rozehřát olej a osmahla ze strany druhé.

Moc nám chutnalo :-)

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

BABOVKA Z MAJOLKY

Bramborová příloha jinak - diskuze

no teda...

jani vypada to... no marvellous!!!
bezvadný, zrovna jsem uvažovala co k masu, tradiční vařené brambory manžel moc nemusí - napadly mě právě bramboráky, ale na ty s malým nemám čas, tak takhle to snad zvládneme, supr
Jéé,jani to vypadá slibně,hned vyzkouším

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici