banner

Postup

Jednou mě inspiroval text v Reflexu k tomuto pokrmu:

Nastrouhala jsem brambory pro celou rodinu, vmíchala sůl, prolisované 3 česnekové stroužky, nasekanou pažitku a bazalku.

Poté rovnoměrně rozmístila na vyšší pánev a na rostlinném oleji osmahla z jedné strany - doba dle výšky bramboráku, příkon tepla jsem snížila na 5ku, aby nebyl připálený.

Po osmažení jedné strany jsem překlopila na talíř, nechala opět rozehřát olej a osmahla ze strany druhé.

Moc nám chutnalo :-)

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

BABOVKA Z MAJOLKY

Bramborová příloha jinak - diskuze

no teda...

jani vypada to... no marvellous!!!
bezvadný, zrovna jsem uvažovala co k masu, tradiční vařené brambory manžel moc nemusí - napadly mě právě bramboráky, ale na ty s malým nemám čas, tak takhle to snad zvládneme, supr
Jéé,jani to vypadá slibně,hned vyzkouším

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40