Recept: Rozinková mrkev

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Ingredience:
800 g mrkve,
sůl,
50 g rozinek,
40 g másla,
citronová šťáva

Postup:
Očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme, mírně podlijeme, osolíme a pod pokličkou dusíme. Když je mrkev téměř měkká, přidáme přebrané, oprané a předem namočené rozinky a dusíme. Do hotové mrkve přidáme trochu citronové štávy a máslo. Podáváme jako přílohu k telecí pečeni, k pečenému kuřeti, ale i k přírodnímu nebo vídeňskému řízku. Druhou nejvhodnější přílohou jsou brambory.

autor: silenkaa    Poslední změna: 09.08.2007 12:55:42
Předchozí článek Hrášková rýže se sýrem Další článek Květáková kaše se sýrem
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×