banner

Postup

budu postupně doplňovat je jich mooc


SALSA ČERVENÁ STRAKATÁ :)


450g nakrájených rajčat


3-5 stroužků česneku


1/2 svazku koriandru nakrájeného nahrubo


1 nakrájená malá cibule


1-2 lžičky salsy z papriček chipotle 


až 1 lžička cukru


limetová š´táva


sůl


mletá skořice, nové koření, kmín


 


postup:


Rajčata, česnek a koriandr rozmixujeme na kaši. Přidáme cibuli a salsu z papriček chipote, limetovou šťávu a sůl podle chuti případně ostatní koření dle chuti. nejlépe chutná čerstvá.



SALSA CHIPOTLE

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Nápoj Margarita

Následující recept:

Tvarohový dort

Mexické Salsy - diskuze

Ke kukuřičným brambůrkám

... super! A je zobání hovoří. ;)

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici