banner

Postup

budu postupně doplňovat je jich mooc


SALSA ČERVENÁ STRAKATÁ :)


450g nakrájených rajčat


3-5 stroužků česneku


1/2 svazku koriandru nakrájeného nahrubo


1 nakrájená malá cibule


1-2 lžičky salsy z papriček chipotle 


až 1 lžička cukru


limetová š´táva


sůl


mletá skořice, nové koření, kmín


 


postup:


Rajčata, česnek a koriandr rozmixujeme na kaši. Přidáme cibuli a salsu z papriček chipote, limetovou šťávu a sůl podle chuti případně ostatní koření dle chuti. nejlépe chutná čerstvá.



SALSA CHIPOTLE

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Nápoj Margarita

Následující recept:

Tvarohový dort

Mexické Salsy - diskuze

Ke kukuřičným brambůrkám

... super! A je zobání hovoří. ;)

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40