banner

Postup

1/2 bulvy celeru


2 mrkve


1 pomazánkové máslo bez příchuti


2 vejce natvrdo


sůl


pepř


citronová šťáva


1 lžička hořčice


trocha cukru


 


Celer a mrkev nastrouháme najemno, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl, pepř, citronovou šťávu a cukr. Promícháme. Na konec opatrně vmícháme najemno nasekaná vejce.


Doporučuji pomazánku nechat aspoň půl hodiny odležet. Vše se krásně spojí.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Hořčice

Celerovomrkvová pomazánka - diskuze

Super tip

Tu určitě zkusím někdy udělat jako rychlou, zdravou, studenou večeři.
je výborná

to by zajici jedli

a holky to budou taky.
Holt si Pepa ukroji kus uzeneho
no celer a mrkev je moc dobrá kombinace.. díky za tip, dlouho jsem nedělala tak zkusím tvůj receptík.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

23 %
15 hlasů

72 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 65 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici