banner

Postup

1/2 bulvy celeru


2 mrkve


1 pomazánkové máslo bez příchuti


2 vejce natvrdo


sůl


pepř


citronová šťáva


1 lžička hořčice


trocha cukru


 


Celer a mrkev nastrouháme najemno, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl, pepř, citronovou šťávu a cukr. Promícháme. Na konec opatrně vmícháme najemno nasekaná vejce.


Doporučuji pomazánku nechat aspoň půl hodiny odležet. Vše se krásně spojí.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Hořčice

Celerovomrkvová pomazánka - diskuze

Super tip

Tu určitě zkusím někdy udělat jako rychlou, zdravou, studenou večeři.
je výborná

to by zajici jedli

a holky to budou taky.
Holt si Pepa ukroji kus uzeneho
no celer a mrkev je moc dobrá kombinace.. díky za tip, dlouho jsem nedělala tak zkusím tvůj receptík.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40