Recept: Celerovomrkvová pomazánka
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
1/2 bulvy celeru
2 mrkve
1 pomazánkové máslo bez příchuti
2 vejce natvrdo
sůl
pepř
citronová šťáva
1 lžička hořčice
trocha cukru
Celer a mrkev nastrouháme najemno, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl, pepř, citronovou šťávu a cukr. Promícháme. Na konec opatrně vmícháme najemno nasekaná vejce.
Doporučuji pomazánku nechat aspoň půl hodiny odležet. Vše se krásně spojí.
Fotogalerie
Předchozí recept:
Hořčice
Následující recept:
Pikantní bramborová směs s uzeninou
Celerovomrkvová pomazánka - diskuze

to by zajici jedli
a holky to budou taky.Holt si Pepa ukroji kus uzeneho
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?
11 %
32 hlasů
14 %
41 hlasů
56 %
165 hlasů
8 %
22 hlasů
5 %
14 hlasů
6 %
19 hlasů
Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků