banner

Postup

Seznam ingrediencí:
1 hrneček hrubé mouky
2 vejce
3 kusy mrkve
1/2 celeru (kořenu)
1 kus hovězího bujónu
špetku soli
1 svazek pažitky
špetku pepře
1 l vody

Postup přípravy:
Vodu dáme do hrnce, vhodíme do ní mrkev, celer a dáme vařit. Těsně před tím než zelenina změkne vhodíme do vody bujón a začneme dělat noky, tímto způsobem: Smícháme mouku, vejce, sůl, pepř, nasekanou pažitku a vše smícháme v tuhé těsto. Kdyby vejce nestačilo, můžeme přidat podle potřeby vodu. Z těsta lžičkou vykrajujeme noky a vhazujemeje do polévky. Když nám noky vyplavou na povrch, je polévka hotová a můžeme servírovat.

Sdílejte stránku

Nočková polévka - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici