Recept: italská fazolačka
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
bílé fazole
konzerva rajčat
česnek, bazalka, sůl
těstoviny nebo nudle
Přes noc si namočit bílé fazole(já dala asi půl pytlíku), druhý den je dát vařit, když jsou poloměkké, přidat plechovku loupaných rajčat, zasypat bazalkou, trošku osolit, česnek a dovařit doměkka.
Jestli se vám bude zdát málo hustá, lze zahustit jíškou. Servírovat s domácími širokými nudlemi.
Fotogalerie
Předchozí recept:
jablečná přesnídávka s vanilkovým pudinkem
Následující recept:
Kokosové kostky
italská fazolačka - diskuze

Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
18 %
3 hlasy
82 %
14 hlasů
0 %
0 hlasů
Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků