banner

Postup

bílé fazole


konzerva rajčat


česnek, bazalka, sůl


těstoviny nebo nudle


 


Přes noc si namočit bílé fazole(já dala asi půl pytlíku), druhý den je dát vařit, když jsou poloměkké, přidat plechovku loupaných rajčat, zasypat bazalkou, trošku osolit, česnek a dovařit doměkka.


Jestli se vám bude zdát málo hustá, lze zahustit jíškou. Servírovat s domácími širokými nudlemi.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

italská fazolačka - diskuze

hm,to vypadá dobře a já fazole ráda

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40