Recept: Chlebový kvásek
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Listovala jsem kalendářem(mám s receptíkama)a narazila jsem na Krkonošské kyselo.Hned mě to zaujalo,protože jsem si vzpoměla,že se to tady tento týden propíralo.Já tady tu polévku nikdy nejedla ani nevařila a do minulého týdne jsem ani netušila,že nějaká polévka s kváskem vůbec existuje,takže pouze opisuju,co jsem vyčetla :
Na chlebový kvásek potřebujete 120gr celozrnné pšeničné nebo žitné mouky a 250ml teplé vody.Kvásek připravíte tak,že mouku dobře promícháte s teplou vodou a necháte pod útěrkou na teplém místě(v zimě u radiátoru)alespoň 24hod,nejlépe 48hodin stát.
No snad se to některé kuchařince při vaření toho kysela bude hodit!
Předchozí recept:
Kuřecí salát podle Vašich rad :-)
Následující recept:
Zelňáky
Chlebový kvásek - diskuze
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků