banner

Postup

Listovala jsem kalendářem(mám s receptíkama)a narazila jsem na Krkonošské kyselo.Hned mě to zaujalo,protože jsem si vzpoměla,že se to tady tento týden propíralo.Já tady tu polévku nikdy nejedla ani nevařila a do minulého týdne jsem ani netušila,že nějaká polévka s kváskem vůbec existuje,takže pouze opisuju,co jsem vyčetla :

Na chlebový kvásek potřebujete 120gr celozrnné pšeničné nebo žitné mouky a 250ml teplé vody.Kvásek připravíte tak,že mouku dobře promícháte s teplou vodou a necháte pod útěrkou na teplém místě(v zimě u radiátoru)alespoň 24hod,nejlépe 48hodin stát.


No snad se to některé kuchařince při vaření toho kysela bude hodit!

Sdílejte stránku

Následující recept:

Zelňáky

Chlebový kvásek - diskuze

Jani, děkuji, na tuhle dobrotu se asi k někomu nechám raději pozvat

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40