Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Hrášková krémová polévka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
1 lžíce másla
nadrobno nakrájená cibule
1/2 kila mraženého hrášku
kuřecí vývar (může být i z kostky)
4 lžíce zakysané smetany
sůl,pepř
Bílé pečivo jako příloha (doporučuju takové ty dopékací bagetky)


Na másle doměkka opékáme cibulku,přidáme hrášek,podlijeme vývarem a zamícháme,vaříme pod pokličkou dokud hrášek nezměkne.Odstavíme,necháme vychladnout,rozmixujeme nebo protlačíme sítem.Vrátíme na oheň,přimícháme smetanu a mírně povaříme.Podle chuti osolíme opepříme:-)

Já si před mixováním trosku hrášku odeberu a vrátím až do hotové polévky (je taková zdobnější:-))a někdy přidávám uzenou tresku (taková ta ala losos)nakrájenou na kostičky(dávám ji tam zároveň se smetanou)
autor: Andělka    Poslední změna: 05.10.2007 11:37:00
Předchozí článek Odkazy na vyborne polevky Další článek Mrkvová polévka
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×