Recept: Kuřecí prsa s pórkem a šťouchané brambory

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Kuřecí prsa jsem neklepala, ale rozřízla na tenčí vrstvy. Osolila, opepřila a ještě přidala grilovací koření. Někde jsem si přečetla, že pára sůl odloučí a tak se má dát víc. Je to nesmysl, já to měla až moc, takže kořeňte normálně. To se pak celé zasype pórkem, ale já použila jarní cibulku a to celou i s tím zeleným.

 Do druhé mísy jsem si dala brambory na kostky a na to tenké plátky uzeného.

Na pánvi jsem potom opražila opět jarní cibulku a uvařené uzené na kostky a pak jen přidala uvařené brambory a rozšťouchala.

Moc chutné a voněl celý byt!

Doba paření:

kuře: cca 300g 20 min

brambory: cca 300g 30 min

Mám parní hrnec, kde jdou naskládat ingredience vedle sebe a tak již nehlídám, co je ve které misce jak dlouho a kdy je to potřeba přendat, tak na to ještě dejte pozor a přeji dobrou chuť:-)

 

autor: ma-ceska    Poslední změna: 19.08.2010 14:58:22
Předchozí článek Penne s cuketou Další článek Recepty pro Parní hrnec
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce