banner

Postup

Potřebujeme: 400g vepřového masa (plátky), 1 cibule, 1l masového vývaru, 1 kelímek kysané smetany, 3 vejce uvařená natvrdo, 1 lžička mouky, sůl, pepř, 1 kyselá okurka.


Postup: cibuli orestujeme, maso osolíme, opepříme a dusíme na cibuli. Poté zaprášíme moukou a zalejeme vývarem. Dochutíme pepřem, přidáme na jemno nakrájenou okurku a kelímek smetany. Promícháme a necháme vařit. Na závěr přidáme vejce nakrájená na kostky a ještě asi 10 min povaříme. Podáváme s knedlíkem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

rychlá buchta s jablky

Následující recept:

Mňamózní těstovinový salát

vajíčková omáčka - diskuze

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40