banner

Postup

Potřebujeme: 400g vepřového masa (plátky), 1 cibule, 1l masového vývaru, 1 kelímek kysané smetany, 3 vejce uvařená natvrdo, 1 lžička mouky, sůl, pepř, 1 kyselá okurka.


Postup: cibuli orestujeme, maso osolíme, opepříme a dusíme na cibuli. Poté zaprášíme moukou a zalejeme vývarem. Dochutíme pepřem, přidáme na jemno nakrájenou okurku a kelímek smetany. Promícháme a necháme vařit. Na závěr přidáme vejce nakrájená na kostky a ještě asi 10 min povaříme. Podáváme s knedlíkem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

rychlá buchta s jablky

Následující recept:

Mňamózní těstovinový salát

vajíčková omáčka - diskuze

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici